Χειροπέδες σε 39χρονο για κλοπή από αποθήκη-Κλάπηκε περιουσία πέραν των 1000 ευρώ

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από αποθήκη στην κοινότητα Τάλας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε στις 20 Απριλίου από 30χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου η διάρρηξη αποθήκης του στην Τάλα από την οποία κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 1.600 ευρώ.

Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε αρχικά μαρτυρία εναντίον γυναίκας ηλικίας 35 ετών η οποία συνελήφθη στις 22 Απριλίου. Χθες Τρίτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εκδόθηκε διάταγμα κράτησής της για δύο ημέρες.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ενδεχόμενη εμπλοκή στην υπόθεση και 39χρονου. Αυτός συνελήφθη ως ύποπτος η ώρα 15:30 την Τρίτη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος ο 39χρονος ομολόγησε την διάπραξη της διάρρηξης και παρέδωσε την κλοπιμαία περιουσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έτοιμο να παρουσιάσει πρόταση και να προσέλθει σε διάλογο με τα κοινοτικά νηπιαγωγεία το Υπ. Παιδείας
Από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε με μεγάλη ταχύτητα η τρύπα στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Μείωση ανεργίας των νέων 15-24 ετών στην Κύπρο-«Η πολιτική της Κυβέρνησης αποδίδει»
Σε απόλυτη επιχειρησιακή ετοιμότητα η Κύπρος την αντιπυρική περίοδο-Εννέα + δύο πτητικά μέσα
Άρχισε η λειτουργεία του ιατρείου Ταχείας Διακίνησης στο νοσοκομείο Πάφου-Εξετάστηκε 35,4% των ασθενών
Προκήρυξη μεγάλου επενδυτικού μέτρου για Κοινή Αγροτική Πολιτική ύψους 67,5 εκ.-Ποιοι οι δικαιούχοι
Δεκάδες νεκροί κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα-Ζήτησε έρευνα ο ΟΗΕ
Καταζητείται ο 37χρονος Αρτούρο για κλοπή (pics)
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»
Γνωστός ο στόχος της εμπρηστικής επίθεσης στην Ορόκλινη-Κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις κουκουλοφόρου