Την επαναπροκήρυξη Σχεδίου Ρύθμισης Οφειλών προσφύγων συζήτησε η Επιτροπή Προσφύγων

Την επαναπροκήρυξη του Σχεδίου Ρύθμισης Οφειλών για να δοθεί η δυνατότητα απεγκλωβισμού των συνεργάσιμων προσφύγων αλλά και των εγγυητών τους, συζήτησε σήμερα η Επιτροπή Προσφύγων της Βουλής.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία της Επιτροπής, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλά είπε πως σήμερα στην Επιτροπή συζήτησαν το θέμα που ενέγραψε ο ΔΗΣΥ για την επαναπροκήρυξη του Σχεδίου Ρύθμισης Οφειλών των προσφύγων, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα απεγκλωβισμού στους συνεργάσιμους πρόσφυγες αλλά και στους εγγυητές τους, οι οποίοι δυστυχώς έχουν εγκλωβιστεί εδώ και χρόνια.

Ο κ. Κουλλά ανέφερε πως όλοι συμφωνούν ότι αυτό είναι προς όφελος του κράτους, αλλά και προς όφελος του Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεων Στέγης, της ΚΕΔΙΠΕΣ, αλλά και όλων των προσφύγων.

«Θα αναμένουμε πλέον από το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δεσμεύτηκε να επανέλθει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση-Αγγίζει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 43 βαθμούς ο υδράργυρος την Κυριακή
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε κόμβους και αυτοκινητόδρομους
Πυρετώδης προσπάθεια για πλήρη αποκατάσταση ηλεκτροδότησης-Λειτουργούν κανονικά οι σταθμοί κινητής
Αποκαρδιωτικές εικόνες στο Βουνί-Το πριν και το μετά της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου
Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Διακοπή και σήμερα υπαίθριων εργασιών και delivery από τις 12:00 μέχρι τις 16:00
Τεχνικό πρόβλημα με τη διεκπεραίωση του check in στο Αεροδρόμιο Λάρνακας-Εκτροπές πτήσεων λόγω ομίχλης
Υποβολή δηλώσεων ζημιάς για τους πληγέντες παραγωγούς-Η ανακοίνωση του Υπουργείου Γεωργίας
Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες