Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου

Κλειστό είναι τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, στην περιοχή Ανθούπολης – Λακατάμιας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι της Τρίτης. Κλειστό συγκεκριμένα είναι το τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης, κάτω από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Κοκκινοτριμιθιάς, μέχρι και τη συμβολή του δρόμου Ανθούπολης Παλαιχωρίου με την λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, στην Ανθούπολη, Λακατάμια.

Για τις διακινήσεις από αστικές περιοχές της Λευκωσίας προς το Παλαιχώρι και αντίθετα από Παλαιχώρι προς Λευκωσία, το κοινό καλείται να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο της λεωφόρου Στροβόλου προς τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, στη Λακατάμια, ακολουθώντας στη συνέχεια τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου, μέχρι και τη συμβολή της με τον δρόμο Ανθούπολης – Παλαιχωρίου, η οποία παραμένει ανοικτή για την κυκλοφορία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time