Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»

H Cisco, επιβεβαιώνει και φέτος το επιδραστικό της αποτύπωμα στο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα με την ετήσια εκδήλωσή της, “Cisco Experience”. Η φετινή εκδήλωση, η οποία απευθύνεται σε όλο το φάσμα συνεργατών και πελατών της και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την IMH, έχει τίτλο, “Power an Inclusive Future by Unlocking the Value of Digitization”.

Tα μηνύματα της εκδήλωσης είναι πολλαπλά, συνδυάζοντας το βέλτιστο τεχνολογικό περιεχόμενο, με τις ανάγκες και απαιτήσεις ενός συμπεριληπτικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, παρέχοντας παράλληλα σπουδαίες ευκαιρίες δικτύωσης και μια πλατφόρμα υψηλής τεχνογνωσίας.

Κορυφαίοι επαγγελματίες και εκπρόσωποι από τον δημόσιο τον ιδιωτικό τομέα, θα ενισχύσουν με την παρουσία τους και τις τοποθετήσεις τους, την προώθηση της καινοτομίας και μέσα από μια ουσιαστική ανταλλαγή γνώσης θα προσδιορίσουν επί της ουσίας τη δυναμική της ψηφιακής μετάβασης και τις βιώσιμες καινοτομικές λύσεις που τη συνθέτουν.

Εξειδικευμένα στελέχη της Cisco από την Ελλάδα και άλλες χώρες θα μοιραστούν την εμπειρία και τις ιδέες τους, καταγράφοντας τις προκλήσεις και τα ζητήματα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που θα αναδείξει τις τάσεις μιας εξαιρετικά δυναμικής εποχής.

Ειδικότερα, στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάλυση θεμάτων που σχετίζονται με την Ασφάλεια και την Τεχνητή Νοημοσύνη, τις Έξυπνες Λύσεις, και το νέο υβριδικό περιβάλλον στο οποίο όλοι καλούμαστε να εργαστούμε και να δημιουργήσουμε που συνδέεται άρρηκτα με το Cloud.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, μέσα από ουσιαστική διάδραση των συμμετεχόντων, με επίκεντρο σας στρατηγικές για την επίτευξη ψηφιακής ωριμότητας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων στον κυβερνοχώρο, θα αναδειχθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

H συμμετοχή σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε πάνελ με ομιλίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στο δημόσιο τομέα, το Cisco Spaces και την ενεργοποίηση πρόσβασης στο Cloud με ασφαλιστική δικλειδα τη Cisco. Επιπλέον θα γνωρίσετε το όραμα και της στρατηγική της Cisco για την αρχιτεκτονική ασφάλειας καθώς και την απλοποίηση των λειτουργιών και της παρακολούθησης του κέντρου δεδομένων με το Nexus Das.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις 08:30 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Πολιτιστικό Κέντρο) στη Λευκωσία.

Ποιους ενδιαφέρει

Το «CISCO Experience» απευθύνεται σε επιχειρηματίες, Διευθύνοντες Συμβούλους, CIOs, Διευθυντές Πληροφορικής, Διευθυντές Μάρκετινγκ, στον τομέα των ΤΠΕ, σε διεθνείς εταιρείες που εδρεύουν στην Κύπρο καθώς και σε στελέχη, πελάτες και συνεργάτες της CISCO.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Cisco Hellas, IMH

Logicom Distribution Πλατινένιοι Xορηγοί Logicom Solutions

Eximprod Χρυσοί Χορηγοί Hellenic Technical Enterprises Χρυσοί Χορηγοί Simplex

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN, Gold Magazine, In Business News, Reporter

Δειτε Επισης

Graduates Bootcamp του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με πάνω από 700 συμμετέχοντες
Η ΜΠΥΡΑ ΚΕΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ
Η Lidl Κύπρου συνεχίζει τη δέσμευσή της για στήριξη του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική σειρά TESAMMANS
Μπάσκετ και Ανθρωπιά βάζουν τρίποντο… στις Πλάτρες
Το τέλειο σκηνικό στον εξωτερικό μας χώρο στήνεται από την ΙΚΕΑ
Το ARDES Project του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διδάσκει στους μαθητές πώς συνδυάζεται η τέχνη με τη βιωσιμότητα
Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα στην συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο #NammosLimassol!
Πρόγραμμα ‘Αλλάζω…ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΓΩ’ του ΠΑΣΥΚΑΦ! ‘Απώλεια Μαλλιών – Τρόποι Διαχείρισης’
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo