«Υλοποιήθηκαν πρωτοποριακά έργα»-Έκανε τον απολογισμό της επταετίας ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

Για «έργα πρωτοποριακά που συμβάλλουν ώστε η Λευκωσία να ξεχωρίζει» μίλησε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στον απολογισμό του έργου του Δήμου Λευκωσίας για την περίοδο 2017 – 2024. Ο απολογισμός αφορούσε τα έργα στην εντός και εκτός των τειχών πόλη, τα πολιτιστικά δρώμενα και το κοινωνικό του έργο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ο κ. Γιωρκάτζης είπε ότι «υλοποιήθηκαν έργα πρωτοποριακά που συμβάλλουν ώστε η Λευκωσία να ξεχωρίζει, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι όπου έγιναν ολοκληρωμένες και συντονισμένες παρεμβάσεις, τα αποτελέσματα υπήρξαν πολύ θετικά».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, αναφέρει η ανακοίνωση, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι «με επίκεντρο τον άνθρωπο, όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα πολυεπίπεδο πλάνο δράσεων, για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και να φτιάξουμε τη Λευκωσία, που θα θέλουν να ζήσουν τα παιδιά μας. Μια Λευκωσία πιο φιλική, περισσότερο λειτουργική και προσβάσιμη, ακόμα πιο πράσινη και όμορφη. Μια πόλη με βιώσιμο πρόσημο. Όπως πρέπει να είναι μια πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Επιπρόσθετα, ο κ. Γιωρκάτζης ανέφερε ότι τα έργα δεν σταματούν με το τέλος της θητείας του νυν Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, αλλά έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για τα έργα τα οποία έχουν ήδη σχεδιαστεί και πρόκειται να  υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχή υλοποίηση της επικείμενης μεταρρύθμισης της συνένωση των τεσσάρων δήμων Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης και Αγλαντζιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Βασιλείου: Τα πρώτα αποτελέσματα εκλογών στις 19:30 της Κυριακής
Ο ΕΟΑ Λευκωσίας εξηγεί στους πολίτες με ενημερωτικό φιλμάκι πως η ζωή τους θα καταστεί πιο εύκολη
Το deja vu του 2019, ο καλπασμός του ΕΛΑΜ και η παρακμή των παραδοσιακών κομμάτων
Οι τρεις μάχες των Ευρωεκλογών, η θολή εικόνα και η μη τυπική εκλογική συμπεριφορά
Στο “Schuman Security and Defence Forum 2024” συμμετείχε ο Υπουργός Άμυνας
Αισιόδοξος ο Στεφάνου για τις εκλογές-«Οι κάλπες θα αναδείξουν το ΑΚΕΛ ισχυρό και δυνατό»
Σε ανασύσταση της λειτουργίας της Διπλωματικής Ακαδημίας προέβη το ΥΠΕΞ
Μερικώς τερματισμός των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων στα κατεχόμενα
Νέα ερωτηματικά για τον πληθυσμό στα κατεχόμενα-Κάνουν λόγο μέχρι και για δύο εκατομμύρια
Μήνυμα ενότητας έστειλε ο υποψήφιος Δρομολαξιάς-Μενεού Κύπρος Ανδρονίκου