Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

Πραγματοποιείται την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 η κλειστή τελετή εγκαινίων του έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας - Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών - Αποκατάσταση και Επέκταση της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς», που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Σταύρο Οικονόμου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το ιστορικό κτήριο δημιουργήθηκε για να στεγάσει τους επαγγελματίες και να αποτελέσει ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία όπου οι δημότες συναντιούνταν ως κοινότητα.

Μισό αιώνα αργότερα, το κτήριο ανακαινίστηκε, επεκτάθηκε και συνεχίζει να δίνει στέγη σε επαγγελματίες, αυτή τη φορά, νέων τεχνολογιών. Επίσης μέσα από τη νέα του όψη και μορφή, στεγάζει επάξια το δραστήριο και ταλαντούχο οικοσύστημα της Λευκωσίας, προσαρμοζόμενο πλέον στις ανάγκες του σήμερα.

Στην κλειστή τελετή εγκαινίων του έργου που αρχίζει στις 18:30 θα τιμήσει με την παρουσία του ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Προηγουμένως χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκτάζης, ενώ, η εκδήλωση θα υποδεχτεί και τη Θέμις Χριστοφίδου, Γενική Διευθύντρια της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής και Αστικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία επίσης θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της κλειστής τελετής, ομιλία θα παραθέσει ακόμη, ο Γιώργος Χρυσάνθου, Γενικός Διευθυντής του CYENS. Μετά την τελετή εγκαινίων του έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας - Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών - Αποκατάσταση και Επέκταση της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς», θα διεξαχθεί η τελετή της εγκατάστασης του Κέντρου Αριστείας CYENS στο κτήριο, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Δήμος Λευκωσίας

Δειτε Επισης

Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Salamis Tours: Προσφορά 65 Δωροεπιταγές για τα 65Χρονα του Οργανισμού
Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα
Η start up εργασιακή κουλτούρα της Philip Morris Cyprus
Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας