Χειροπέδες σε 35χρονο για κλοπή μετασχηματιστή της ΑΗΚ

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 35 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, από εγκατάσταση της ΑΗΚ, στην επαρχία Λάρνακας.

Η κλοπή του μετασχηματιστή διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, 2023, σε περιοχή της Αραδίππου. Εναντίον του 35χρονου υπόπτου προέκυψαν στοιχεία, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσαν στην περιοχή Ξυλοτύμπου, για αντιμετώπιση του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος, ανέκοψαν για έλεγχο τον 35χρονο και προχώρησαν στη σύλληψη του δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί εναντίον του.Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ: Σύλληψη Έλληνα πολίτη για κατασκοπεία στα κατεχόμενα
Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου