Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»

Δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση των μέτρων που έχουν ληφθεί, αναφορικά με την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα σύντομα, με επικαιροποιημένες και διορθωμένες κινήσεις, να αλλάξουν τα αποτελέσματα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ μετά την εκδήλωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Διεθνή Σύνδεσμο Αστυνομικών, ερωτηθείς για τα μέτρα που λήφθηκαν για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, σημείωσε πως «τα πρόσθετα μέτρα έχουν ληφθεί εδώ και περίπου 3 μήνες. Ομολογώ ότι είναι σύντομο χρονικό διάστημα για να πω και να κάνω σχόλιο αν υπάρχει αποτέλεσμα σε αυτά τα μέτρα. Αν με ρωτάτε πολύ προσωπικά, ναι δεν είμαι ευχαριστημένος. Την ίδια ώρα όμως ευελπιστώ ότι πολύ σύντομα, με τις επικαιροποιημένες και διορθωμένες κινήσεις που γίνονται καθημερινά, με βάση τη σχετική πληροφόρηση, ναι θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Κληθείς να σχολιάσει κατά πόσο θα υπάρχουν μεταθέσεις, που ενδεχομένως να φέρουν την αλλαγή, ο κ. Χαρτιώτης υπέδειξε ότι «οι μεταθέσεις είναι συχνές, δεν είναι μεμονωμένους κατά καιρούς και περιόδους. Είναι συχνές και ακριβώς οι μεταθέσεις είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια της επικαιροποίησης μεταξύ άλλων και των μέτρων που λαμβάνονται. Τα μέτρα λαμβάνονται από συγκεκριμένα άτομα».

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Δικαιοσύνης εξήγησε πως οι μεταθέσεις δεν αφορούν στην ενίσχυση συγκεκριμένων πόστων. «Όλα τα πόστα της Αστυνομίας είναι ευαίσθητα και πρέπει απλά λειτουργικά να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Δειτε Επισης

Αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Ποιος είναι ο «Θαμνάκιας» που γάζωσαν στο Χαλάνδρι-Το παρελθόν του με την Greek Mafia
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σκουλλί-Σκυτάλη στην Αστυνομία για διερεύνηση των αιτίων
Απαραίτητη η κρατική βούληση για τις λαμπρατζιές-«Το νομοσχέδιο από μόνο του δεν μπορεί να εγγυηθεί»
Βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση στο Χαλάνδρι
Επιδοκιμασίες με το… σταγονόμετρο από τα κόμματα για την προσωρινή λύση στο υδατικό
Πυρκαγιά σε πέντε μέτωπα εκδηλώθηκε στην επαρχία Πάφου-Ενεργό μόνο το ένα
Άκαρπες οι προσπάθειες της επιχείρησης για εντοπισμό του Πολωνού τουρίστα
ΒΙΝΤΕΟ: Από θαύμα γλύτωσε περαστική οδηγός από το γκανγκστερικό χτύπημα-Σφαίρα χτύπησε το αυτοκίνητό της
Προσπαθεί να υποβαθμίσει την στάση των τουρκογενών κρατών ο Φιντάν-«Οικογενειακή υπόθεση»