Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων

Μαχαιρώματα ανάμεσα σε ομάδες Σύρων, σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα, με τους δύο να κρατούνται για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, γύρω στις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής, δεκαοχτάχρονος από τη Συρία μεταφέρθηκε από φιλικά του πρόσωπα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έφερε τραύματα στον θώρακα, από αιχμηρό αντικείμενο, καθώς και εκδορές στο σώμα του. Ο δεκαοχτάχρονος ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας που ήταν παρόντα στο σημείο ότι ενώ βρισκόταν στον κυκλικό κόμβο στη λεωφόρο Λάρνακος, δέχθηκε επίθεση από άλλο Σύρο, τον οποίο συνόδευαν άλλα άτομα.

Στον δεκαοχτάχρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο στήθος και στον αυχένα. Κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου. Σημειώνεται πως, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε και ένας 22χρονος, ο οποίος ανέφερε πως βρισκόταν με τον δεκαοχτάχρονο όταν δέχθηκαν την επίθεση. Οι επί καθήκοντι ιατροί, αφού του παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες, του έδωσαν εξιτήριο.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:40, άτομο Συριακής καταγωγής μετέβη στον κεντρικό σταθμό Λευκωσίας, φέροντας διάφορα τραύματα στο σώμα. Πρόκειται για τον Σύρο που είχε καταγγείλει ο δεκαοχτάχρονος για την επίθεση. Ο Σύρος ανέφερε προφορικά στα μέλη της Αστυνομίας ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ενώ βρισκόταν έξω από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από 6-7 άτομα, ανάμεσά τους και ο 22χρονος. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να προκύψουν στοιχεία, ενώ περισυλλέχθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης για έρευνες, ενώ λόγω του ότι οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων δεν περιείχαν λεπτομέρειες, οι συνθήκες των γεγονότων παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Σημειώνεται πως τα μαχαιρώματα δεν γνωστοποιήθηκαν επίσημα από την Αστυνομία, όπως συμβαίνει και με άλλες σοβαρές υποθέσεις, ενδεχομένως λόγω του ότι δημιουργούν αρνητικό κλίμα γύρω από την εικόνα της, στην σκιά των επικρίσεων για αδυναμία αντιμετώπισης της έξαρσης του εγκλήματος.

Δειτε Επισης

«Πρέπει να σκληρύνει» έγραφε ο πατέρας που κακοποίησε τον 6χρονο γιο του σε διάδρομο γυμναστηρίου
Συνεχίζεται η παράδοση με τη συνάντηση Επιταφίων στην Πάφο
Άρχισαν να γράφουν οι κάμερες που τοποθετήθηκαν στα δυο σημεία του Στροβόλου
Κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ για 40 μέρες εξετάζει η Χαμάς
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
Η συγκλονιστική ιστορία μιας ατρόμητης κοπέλας που σκότωσε πάνω από 100 ναζί με μια πανέξυπνη τεχνική
Η EΣΚ ενώνει τη φωνή της με τη  Διεθνή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων-Καλεί το Ισραήλ να αφήσει τον Τύπο να εισέλθει στη Γάζα
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές
Φωτιές, πέτρες και μολότοφ έξω από το Παπαδόπουλος-Απάντησαν με χρήση δακρυγόνων οι ΜΜΑΔίτες
Επιβεβαίωσε την κάθοδο της Ολγκίν στην Κύπρο στις 7 Μαΐου εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ