Η Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, αποκαταστάθηκε, επεκτάθηκε και σύντομα εγκαινιάζεται

Το ιστορικό κτήριο που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Σταύρο Οικονόμου στις αρχές της δεκαετίας του 1960, δημιουργήθηκε για να στεγάσει τους επαγγελματίες και να αποτελέσει σημείο συνάντησης της κοινότητας. Μισό αιώνα αργότερα, το κτήριο ανακαινίστηκε, επεκτάθηκε και συνεχίζει να δίνει στέγη σε επαγγελματίες, νέων τεχνολογιών αυτή τη φορά, ενώ στεγάζει το δραστήριο και ταλαντούχο οικοσύστημα της Λευκωσίας. Η διαχρονικότητα του κτηρίου είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς εξυπηρετεί τον αρχικό σκοπό της δημιουργίας του, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες τις εποχής.

Η κλειστή τελετή εγκαινίων του έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας - Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών - Αποκατάσταση και Επέκταση της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς», που διοργανώνει ο Δήμος Λευκωσίας θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, στις 18:30.

Μετά την τελετή εγκαινίων του έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας - Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών - Αποκατάσταση και Επέκταση της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς», από τον Δήμο Λευκωσίας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή της εγκατάστασης του Κέντρου Αριστείας CYENS στο κτήριο, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό. Το CYENS επιδιώκει να υποδεχτεί τον κόσμο της Λευκωσίας, είτε είναι δημότες, επισκέπτες, επιχειρηματίες ή απλώς φίλοι της πόλης, να επισκεφτούν τον χώρο και να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα και έρευνες που πραγματοποιούνται στο Κέντρο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Δήμος Λευκωσίας

Δειτε Επισης

Salamis Tours: Προσφορά 65 Δωροεπιταγές για τα 65Χρονα του Οργανισμού
Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα
Η start up εργασιακή κουλτούρα της Philip Morris Cyprus
Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»