Το EUHeyDay πάει Πάφο

Η πόλη της Πάφου θα γεμίσει με σημαίες του έργου EUHeyDay από τις 21 μέχρι τις 22 Απριλίου, καλώντας τον κόσμο της Πάφου σε ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό κυνήγι σημαιών. Συγκεκριμένα, το έργο EUHeyDay θα τοποθετήσει σημαίες σε 10 επιλεγμένα συγχρηματοδοτούμενα έργα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τους πολίτες να καλούνται να τα εντοπίσουν.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ανακαλύψουν μέσα από γρίφους που θα δίνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του έργου EUHeyDay τα σημεία στα οποία έχουν τοποθετηθεί οι σημαίες και να τα φωτογραφίσουν. Στη συνέχεια, κάνοντας like στη σελίδα του έργου στο Instagram και αφού στείλουν τις φωτογραφίες, θα μπουν στην κλήρωση διεκδικώντας ένα από τα 2 κουπόνια αξίας 500 ευρώ για αγορά ποδηλάτου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του έργου στις 23 Απριλίου.

Προβάδισμα θα έχουν οι δρομείς που θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου «Γύρος της Πάφου 2024», ο οποίος θα λάβει χώρα στην πλατεία Κέννεντυ στις 21 Απριλίου 2024, καθώς τέσσερις από τις σημαίες θα τοποθετηθούν στη διαδρομή του Μαραθωνίου. Φέτος άλλωστε, ο αγώνας έχει αέρα… Ευρώπης, καθώς ο Δήμος Πάφου συνεργάζεται με τα μέλη της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου EUHeyday με στόχο να φέρει τους πολίτες πιο κοντά στα έργα που συγχρηματοδοτήθηκαν από την ΕΕ. Η διαδρομή θα περνά από έργα τα οποία συγχρηματοδοτήθηκαν από την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ και συγκεκριμένα από το Ευρωπαϊκό ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στα οποία θα τοποθετηθούν σημαίες του έργου EUHeyDay. Το πρόγραμμα του αγώνα δρόμου περιλαμβάνει συγκεκριμένα διαδρομή 3χλμ. και 6χλμ. με ώρα έναρξης στις 9:00 π.μ. και διαδρομές 1χλμ. και 500 μ. με ώρα έναρξης στις 10:00 π.μ. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα. Επιπλέον, στους τρεις πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.

Οι συμμετέχοντες στον «Γύρο της Πάφου 2024» θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν περαιτέρω για τις παρεμβάσεις που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Πολιτική Συνοχής της ΕΕ σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, η οποία θα συνοδεύεται από live link του Super FM!

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της Εθνικής νομοθεσίας (Ν.125(Ι)/2018), το κοινό ενημερώνεται ότι η εκδήλωση του Δήμου Πάφου και του έργου 101122306 — 2022CE16BAT165 - EUHeyday θα βιντεοσκοπείται και θα λαμβάνονται φωτογραφίες για το αρχείο του προγράμματος και για λόγους προβολής της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας του έργου.

Η συμμετοχή στον μαραθώνιο «Γύρο της Πάφου 2024» είναι υπό ιδίαν ευθύνη.

Το έργο EUHeyDay συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πληροφορίες:

Ιστοσελίδα

Facebook

Instagram

Δειτε Επισης

Μπάσκετ και Ανθρωπιά βάζουν τρίποντο… στις Πλάτρες
Το ARDES Project του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διδάσκει στους μαθητές πώς συνδυάζεται η τέχνη με τη βιωσιμότητα
Αντώνης Ρέμος και Ελένη Φουρέιρα στην συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο #NammosLimassol!
Πρόγραμμα ‘Αλλάζω…ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΓΩ’ του ΠΑΣΥΚΑΦ! ‘Απώλεια Μαλλιών – Τρόποι Διαχείρισης’
To Waste Wisely Cyprus πάει Fork Food Market παρέα με το Zero Waste Project Quasimodo
ΠΑΣΥΚΑΦ: Συνεχίζει για δεύτερη χρόνια το επιτυχημένο πρόγραμμα «Αλλάζω…ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΓΩ»
Ποιο είναι το φαινόμενο που απειλεί τις σχέσεις μας;
Καρδιακοί όγκοι
Metropolis Mall: Ο Kύριος Προορισμός Αγορών, Ψυχαγωγίας και Κοινότητας στην Καρδιά της Λάρνακας
Ο 7ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ρομποτικής Robotex και ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Αθλητικής Ρομποτικής MRC