Συννεφιασμένος ο καιρός, στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά και τα βόρεια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία την Παρασκευή αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.

Δειτε Επισης

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ