Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο για να τη δει ο πατέρας της νύφη-Έφυγε από τη ζωή δύο μέρες αργότερα

Μία συγκινητική ιστορία από τις ΗΠΑ έρχεται στη δημοσιότητας, καθώς μία γυναίκα αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο της προκειμένου να παντρευτεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν ο πατέρας της προκειμένου να μπορέσει και εκείνος να τη δει ντυμένη νύφη.

Η Ελίζαμπεθ Λίντε προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ο πατέρας της Στιούαρτ εισήλθε εσπευσμένα στο Memorial Sloan Kettering Cancer Center έχοντας διαγνωστεί με κακόηθες μεσοθηλίωμα, λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο της στις 4 Ιουνίου του 2023 αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις κρατήσεις που είχε κάνει για την τελετή και παντρεύτηκε στο δωμάτιο του πατέρα της στο νοσοκομείο στις 3 Ιουνίου.

Ο 56χρονος Στιούαρτ Λίντε έφυγε από τη ζωή δύο μέρες αργότερα, και η κόρη του δηλώνει σήμερα ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ημέρα του γάμου της χωρίς τον άνθρωπο που θεωρεί κυριολεκτικά σωτήρα της, αφού τη βοήθησε να ξεκόψει από τα ναρκωτικά.

Αρκετούς μήνες μετά την απώλεια του πατέρα της, η 31χρονη γυναίκα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο από τη συγκινητική τελετή. Τα πλάνα από το νοσοκομείο έγιναν viral, συγκεντρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια views τις προηγούμενες ημέρες.

Μιλώντας στη New York Post, η Ελίζαμπεθ περιέγραψε την εμπειρία του γάμου της ως κάτι «σουρεαλιστικό». «Κρατούσα τα χέρια του πατέρα μου. Του είπε πόσο πολύ τον αγαπάω και τον ευχαρίστησα για όσα είχε κάνει για εμένα και τον άνδρα μου».

Σύμφωνα με την 31χρονη, οι γονείς της ήταν οι άνθρωποι που βοήθησαν την ίδια και τον σύζυγό της, που ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά, να ξεκινήσουν μια καινούργια ζωή και να παραμείνουν «καθαροί». «Μας πήραν μαζί τους στο σπίτι, με ενθάρρυναν να σπουδάσω νοσηλευτική και να λάβω την πιστοποίησή μου. Ο πατέρας μου φρόντιζε πάντα να έχει μια καλή ζωή ο γιος μου», εξηγεί συγκινημένη στην εφημερίδα η Λίντε.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Αντιγόνη Παπαδοπούλου: Θα αποποιηθώ τη σύνταξη δημάρχου αν εκλεγώ
Συνεχίζεται η ανέγερση «προεδρικού συγκροτήματος» στα κατεχόμενα
Ανακοίνωσε 20 νέες ψηφιακές υπηρεσίες για το 2024 ο Υφ. Έρευνας-Εφαρμόζεται η ηλεκτρονική υπογραφή
Η AstraZeneca παραδέχθηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid θα μπορούσε να προκαλέσει σπάνιες θρομβώσεις
Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος υπέρ της δημιουργίας θέσης Επιτρόπου Άμυνας της ΕΕ
Η έκκληση του Δήμου Στροβόλου στο κοινό να μην συμμετέχει στις λαμπρατζιές
Έρχιουρμαν: Η ομοσπονδία και όχι η «επιτροπή» θα λύσει το περιουσιακό πρόβλημα
Νεκρό ένα 13χρονο αγόρι, σοβαρά τραυματίες δύο αστυνομικοί από την επίθεση με σπαθί κατάνα στο Λονδίνο
Αρχίζουν να γράφουν οι κάμερες στα δυο σημεία που τοποθετήθηκαν στο Στρόβολο
Έτσι λειτουργούν τα έξυπνα τηλεκατευθυνόμενα σωσίβια με εμβέλεια 800 μέτρα