Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο μόνος υπεύθυνος για την κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή

Επίθεση κατά του Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τον ότι φέρει την ευθύνη για την πρόσφατη κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή.

«Το Ισραήλ προσπαθεί να προκαλέσει μια περιφερειακή σύγκρουση και η επίθεσή του στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό ήταν η τελευταία σταγόνα» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι είναι πιθανές νέες περιφερειακές συγκρούσεις όσο συνεχίζεται η «σκληρότητα και η γενοκτονία» στη Γάζα και κάλεσε όλα τα μέρη να δράσουν με κοινή λογική. Κατηγόρησε επίσης τη Δύση επειδή καταδίκασε την επίθεση του Ιράν αλλά όχι την επίθεση του Ισραήλ στην πρεσβεία του Ιράν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Η Ουκρανία προετοιμάζεται για τη θερινή ρωσική επίθεση-«Μην περιμένετε θαύμα»
Δεύτερο blackout στη Γαλλική Ριβιέρα-Έρευνες των Αρχών για δολιοφθορά
Ουκρανία και Ρωσία αντάλλαξαν τους τελευταίους 303 αιχμαλώτους (pics)
Τρία αδελφάκια ανάμεσα στους 12 νεκρούς από τη ρωσική αεροπορική επιδρομή κατά της Ουκρανίας
Επενδυτής κρυπτονομισμάτων κατηγορείται ότι απήγαγε και βασάνιζε άνδρα-Είχε βοηθό μια Ιταλίδα σταρλετ
Ο Πούτιν βρέθηκε στο επίκεντρο ουκρανικής επίθεσης με drones στο Κουρσκ ενώ πετούσε με ελικόπτερο
Η Κάγια Κάλας ζητά την άσκηση της «μέγιστης διεθνούς πίεσης» επί της Ρωσίας μετά τη νέα πολύνεκρη επίθεση
Επιμένει για το Χάρβαρντ ο Τραμπ-«Κάποιοι προέρχονται από χώρες που δεν είναι καθόλου φιλικές έναντι των ΗΠΑ»
Πάνω από 20 νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Ανάμεσά τους παιδιά, έγκυος και δημοσιογράφος
Έλιωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 51,6 βαθμούς Κελσίου