Εγκαίνια επιτελείου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πάφου Χ. Πιττοκοπίτη

Στην παρουσία του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, τοπικών αξιωματούχων και εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του ο Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης εγκαινίασε το βράδυ της Δευτέρας το προεκλογικό του επιτελείο και ταυτόχρονα την προεκλογική του εκστρατεία για την Προεδρία του επαρχιακού συμβουλίου αυτοδιοίκησης Πάφου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σε χαιρετισμό του, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Πιττοκοπίτης ανέφερε πως ως Περιφερειάρχης στοχεύει να εργαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του, την προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης και την ανάδειξη των μοναδικών χαρακτηριστικών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της επαρχίας Πάφου, και πως τα θέματα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής βρίσκονται αδιαλείπτως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής του.

Δειτε Επισης

Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»
Καταψηφίστηκε πρόταση για απαλλαγή μελών Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από Πόθεν Έσχες
Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος-ΙΙ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Πηγές τουρκικού ΥΠΑΜ: Μέρος τεμαχίου 5 κυπριακής ΑΟΖ εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»