Καταγγελία για «κουβαλητούς» ψηφοφόρους από τη Δήμαρχο Λακατάμιας

Απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον Δήμο Λακατάμιας, εκφράζει η δήμαρχος και υποψήφια για επανεκλογή, Φωτούλα Χατζήπαπα.

Όπως αναφέρει σε γραπτή της δήλωση, «εκφράζω τη μεγάλη μου απογοήτευση για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με μαζικές και παράνομες μετακινήσεις ψηφοφόρων στον δήμο μας. Ήδη δημότες της Λακατάμιας έχουν υποβάλει μεγάλο αριθμό ενστάσεων για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τη Λακατάμια αλλά επιχείρησαν να εγγραφούν, ή να τους εγγράψουν στο Δήμο μας».

Επίσης αναφέρει ότι, «ως Δήμαρχος Λακατάμιας νιώθω ότι έχω υποχρέωση απέναντι στους δημότες που εκπροσωπώ, τους πραγματικούς και όχι τους κουβαλητούς, να τοποθετηθώ για αυτή τη θλιβερή εξέλιξη. Αλίμονο εάν σ’ αυτή τη νέα σελίδα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιδειχθεί η παραμικρή ανοχή σε τέτοιες ανέντιμες πρακτικές. Πρακτικές που αποτελούν νοθεία της δημοκρατικής βούλησης των δημοτών μας. Το πλήγμα για τη Δημοκρατία μας θα είναι τεράστιο».

Επιπλέον η κα Χατζήπαπα σημειώνει ότι, «καλώ τους δημότες Λακατάμιας, Τσερίου και Συνοικισμού Ανθούπολης να φράξουν τον δρόμο στη συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Καλώ τις αρμόδιες Αρχές, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών».

Όπως αναφέρει επίσης, «από πλευράς μου θα πράξω ότι είναι δυνατόν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, για να μην περάσουν τέτοιες αντιδημοκρατικές, ανήθικες και απαράδεκτες μεθοδεύσεις. Με τη Δημοκρατία δεν παίζουμε».

Δειτε Επισης

Ανοίγει ξανά το θέμα συμμετοχής του Νίκου Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ ο ΔΗΣΥ
Συνεργασία για προώθηση ισότητας φύλων συζήτησε στην Αθήνα η Επίτροπος Ισότητας
Α. Δημητρίου: Στην τελική ευθεία οι εκλογές, κρίσιμα τα διακυβεύματα
Kάλεσμα από ΠΕΠ στους πρόσφυγες για μαζική συμμετοχή στις εκλογές
Μεταναστευτικό και INTERREG στο επίκεντρο της συνάντησης Ιωάννου με Στυλιανίδη
Ευγενία Χριστοδούλου και Γιώργος Καρατζιάς οι νέοι εκτελεστικοί σύμβουλοι στο Δ.Σ. της Κεντρικής Τράπεζας
Η φορολογική μεταρρύθμιση στο επίκεντρο συνεδρίου της FMW
Διαψεύδει τα περί υπουργοποίησής του ο Παπαχαραλάμπους και βλέπει κακόβουλα κίνητρα
Ετοιμάστηκε ο ειδικός εκλογικός κατάλογος των εγκλωβισμένων πολιτών
Ιωάννου: Έντονες παραστάσεις προς ΟΚΥπΥ για το Νοσοκομείο Τροόδους για να προχωρήσουν τα έργα