5 tips καθαριότητας

Είναι γεγονός! Με την πανίσχυρη, ασύρματη σκούπα Kobold VK7 ‘Ζεις Καλύτερα - Κάνεις Περισσότερα’. Έχοντας σύμμαχό το πιο ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού, σε συνδυασμό με απλά βήματα καθημερινής φροντίδας, σίγουρα απολαμβάνετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

1.Καθαρίστε στρατηγικά!

Χωρίστε τις δουλειές! Σπάστε το πρόγραμμα της καθαριότητας μέσα στην εβδομάδα και μην τα κάνετε όλα μαζί! Μπορείτε να διατηρείτε ένα καθαρό το σπίτι με μια έξυπνη κατανομή εργασιών, γλιτώνοντας κόπο, χρόνο και χρήμα!

2.Ένα χαλάκι είναι αρκετό!
Είναι σημαντικό να βάλετε χαλάκι στην εξώπορτα και να σκουπίζετε τα πόδια σας πριν μπείτε σπίτι. Έτσι, αφήνετε λάσπες, χώματα, σκόνη και άλλους ανεπιθύμητους ‘επισκέπτες’ εκτός σπιτιού.

3.Αερίζουμε το σπίτι με μέτρο!
Διατηρείτε τα παράθυρα του σπιτιού κλειστά. Ειδικά τις μέρες που η σκόνη της ατμόσφαιρας μπαίνει μέχρι και στους πόρους του δέρματός μας! Κάντε το συνήθεια να αερίζετε μεν τους χώρους σας, αλλά, με μέτρο και κατά προτίμηση το πρωινό.

4.Καθαρισμός κι απολύμανση σε βάθος!

Επιβάλλεται να κάνουμε βαθύ καθαρισμό και απολύμανση τα στρώματα μας τουλάχιστον κάθε τρείς μήνες για απαλλαγή από ακαθαρσίες και ακάρεα που προκαλούν αλλεργίες. Ένα καινούριο στρώμα, αν δεν καθαρίζεται σε βάθος, τότε σε ένα χρόνο, διπλασιάζει το βάρος του από τις ακαθαρσίες που συγκεντρώνει!

5.Για ευκολία και οικονομία!

Είναι γεγονός, ότι ένας μικρός προϋπολογισμός του νοικοκυριού πάει στα αναλώσιμα. Κι όμως! Μπορούμε να κάνουμε οικονομία αν επενδύσουμε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού που τα έχει όλα ενσωματωμένα. Και μας γλιτώνει από έξτρα κόπο και χρόνο ταυτόχρονα!

Η Eminentia Trading Limited, αποκλειστική αντιπρόσωπος Thermomix & Kobold, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την VK7 με ευκολίες πληρωμής. Μάθετε περισσότερα τηλεφωνώντας στο 22667242.

eminentia-distributor_greek-02

Δειτε Επισης

Salamis Tours: Προσφορά 65 Δωροεπιταγές για τα 65Χρονα του Οργανισμού
Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα
Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ