Εξήγγειλε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Κοινότητα Έμπας, ο Περικλής Περικλέους

Την υποψηφιότητα του, για την Κοινότητα Έμπας, εξήγγειλε ο Περικλής Περικλέους, ο οποίος τρέχει στην κούρσα των εκλογών ως ανεξάρτητος, «μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, στην οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η αγωνιστικότητά, οι αρχές και οι αξίες του, αλλά και το όραμά του, δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέληση του για να αγωνιστεί για μια Κοινότητα καθαρή, σύγχρονη, προσβάσιμη, πολιτιστικά ενεργή και οικονομικά ευημερεύουσα.

Αυτούσια η ανακοίνωση του

Αγαπητές συγχωριανές, Αγαπητοί συγχωριανοί, Φίλες και φίλοι της Κοινότητας Έμπας, Με αίσθημα συνέπειας και ακέραιας ευθύνης, εξαγγέλλω επίσημα την Ανεξάρτητη Υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Κοινοτάρχη Έμπας, ανταποκρινόμενος στις παροτρύνσεις και το κάλεσμα συγχωριανών και οργανωμένων συνόλων και ύστερα από σοβαρό προβληματισμό.

Η 36χρονη επαγγελματική μου σταδιοδρομία στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου όπου ασχολούμαι με την διοίκηση, διαχείριση προϋπολογισμού, σχεδιασμό, εκτέλεση και επίβλεψη έργων σε διάφορες Κοινότητες της Επαρχίας Πάφου με την συσσωρευμένη εμπειρία, την γνώση για το αντικείμενο των κοινοτικών προβλημάτων πολλών χωριών της Επαρχίας Πάφου, με καθιστούν έτοιμο και ικανό να ανταποκριθώ στα νέα δεδομένα της εποχής με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αρχίζει από την 1.7.2024.

Η συνέπεια και η προσφορά μου από τη θέση του Κοινοτικού Συμβούλου Έμπας και Αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας Έμπας από το 2017, όπως επίσης η πρωτοβουλία και η στήριξή μου για την ίδρυση του Αθλητικού Σωματείου Κίνηση Νέων Έμπας στο Αγροτικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, η δράση μου από τη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου από το 2022 έως και σήμερα, δεν μου επιτρέπουν να αδιαφορήσω σε μια τόσο μεγάλη πρόκληση για την Κοινότητά μας.

Η αγωνιστικότητά μου, οι αρχές και οι αξίες που πρεσβεύω, αλλά και το όραμά μου, δυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέληση για να αγωνιστώ μαζί με εσάς για εσάς, για μια Κοινότητα καθαρή, σύγχρονη, προσβάσιμη, πολιτιστικά ενεργή, οικονομικά ευημερεύουσα, πράσινη, δίκαια προς τους Κατοίκους της και δημοκρατική προς τις αποφάσεις της.

Θέλω να δώσω νέα πνοή στον τόπο, περισσότερη συμμετοχικότητα, καινοτόμες δράσεις, ανθρωποκεντρικές παρεμβάσεις και ευκαιρίες για ένα αειφόρο και παραγωγικό περιβάλλον.

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους τους κατοίκους της Έμπας, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση και τη διάθεση των συγχωριανών μου στις προσεχείς Κοινοτικές Εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.

Η υποψηφιότητα μου είναι ανεξάρτητη και υπερκομματική, μακριά από υπόγειες συναλλαγές και ιδιοτελή συμφέροντα και απευθύνεται προς όλους τους κατοίκους της Έμπας ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων. Με αίσθημα ευθύνης ζητώ την στήριξή σας για να συμβάλουμε μαζί στο όραμα για επέκταση και ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που στο επίκεντρό της θα είναι ο άνθρωπος με κύριο γνώμονα την πολιτική της ηθικής, της συνέπειας, των πράξεων και των έργων. Ξεκινάμε μαζί, για να πάρουμε την Κοινότητά μας ακόμη πιο ψηλά, παρεμβαίνουμε πιο ανθρώπινα, πιο ουσιαστικά!

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τον Τσιντούλα, «έδρασε μόνος του»-Με λουλούδια έξω από το νοσοκομείο οι υποστηρικτές του Φίτσο
Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ανατράπηκε-Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Βανδάλισαν πτοεκλογική πινακίδα του Νικολέττου-«Δεν θα μας πτοήσει» (pic)
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ρόμπερτ Φίτσο-Υπό κράτηση ο δράστης, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες
Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο με σημαία Παναμά στην Ερυθρά Θάλασσα-Δεν υπάρχουν θύματα
Επανέρχεται ξανά η CMC-«Αν η ΕΤΥΦΑ συνεχίσει να αλλάζει τους κανόνες δικαιούμαστε αποζημίωση»
Ανακαλεί την απαγόρευση παραχώρησης αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων η Υπηρεσία Μεταλλείων
«Δικτάτορας που δεν αναγνωρίζει κόκκινες γραμμές ο Πούτιν»-Τι λέει συνεργάτης του Ναβάλνι
Στις φλόγες τυλίχθηκαν όχημα buggy και τετράτροχη μοτοσικλέτα στο Λατσί
Χάος με τις ανάρμοστες συμπεριφορές στην ψηφιακή πύλη που ενώνει τις δύο πόλεις Νέα Υόρκη-Δουβλίνο