Η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση

Με φορτιστές υπερταχείας και ταχείας φόρτισης σε όλη την Κύπρο, πλατφόρμα διαχείρισης και εφαρμογή, η Πετρολίνα πρωτοπορεί επενδύοντας πρώτη στην ηλεκτροκίνηση με το pcharge.

Επενδύοντας στην καινοτομία και το αύριο, η Πετρολίνα δημιούργησε το pcharge, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, που προσαρμόζονται στις νέες ανάγκες της αγοράς. Παρέχει επίσης τη δική της πλατφόρμα διαχείρισης και εφαρμογή, όπου οι χρήστες Η/Ο μπορούν να φορτίσουν απρόσκοπτα στο ευρύ δίκτυο φορτιστών, pcharge, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η Πετρολίνα μάλιστα, είναι η πρώτη εταιρεία που έχει εγκαταστήσει φορτιστές σε πρατήρια Petrolina και Eni, όπου οι κάτοχοι Η/Ο μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους γρήγορα και εύκολα, με δυνατότητα ταχείας φόρτισης από 50 kW μέχρι και 150 kW. Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης Η/Ο μπορεί να φορτίσει από 0%-80% μέσα σε 20 λεπτά.

Παράλληλα, καλύπτει και σημεία φόρτισης σε δημόσιους χώρους στάθμευσης και άλλα δημοσίως προσβάσιμα σημεία σε ξενοδοχεία, γραφεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Επίσης εγκαθιστά και φορτιστές για οικιακή χρήση σε σπίτια και πολυκατοικίες.

Όλα τα σημεία επαναφόρτισης βρίσκονται στην εφαρμογή pcharge. Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν τον κοντινότερο φορτιστή, τη διαθεσιμότητα, την ισχύ του, γραμμή υποστήριξης 24/7 όπως και να προβαίνουν σε πληρωμές μέσω της εφαρμογής. Επιπλέον, οι χρήστες λαμβάνουν προνομιακές τιμές φόρτισης στο δίκτυο pcharge.

Ακόμη μέσω του διευρυμένου δικτύου, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε φορτιστές σε όλες τις επαρχίες, τόσο στο γρηγορότερο δίκτυο με τους ταχυφορτιστές σε πρατήρια Petrolina και Eni, όσο και δυνατότητα περιαγωγής σε άλλες χώρες.

1

Τι είναι το pcharge

Το pcharge, αποτελεί το καινούριο brand της Πετρολίνα στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που στοχεύει να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης Η/Ο. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των εταιρειών στην ηλεκτροκίνηση.

Υπηρεσίες που παρέχει το Pcharge, μεταξύ άλλων:

  1. Προμήθεια, μελέτη/σχεδιασμός, εγκατάσταση και συντήρηση φορτιστών.
  2. Πλατφόρμα διαχείρισης σημείων επαναφόρτισης (Charge Point Operator - CPO).

● Παρακολούθηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

● Χρέωση και πίστωση πελατών

● Ανάλυση δεδομένων

● Κατάσταση λογαριασμού φορτίσεων και κατανάλωσης ενέργειας

● Σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων

  1. Παροχή υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης (E-Mobility Service Provider / EMSP) 

● Τρόποι πληρωμής (Mobile app, RFID κάρτα, Ad-hocQR code)

● Περιαγωγή (Roaming)

● Διαχείριση πελατών

2

Η Πετρολίνα στην πράσινη μετάβαση

Ως ένας δυναμικός, ευέλικτος οργανισμός που εξελίσσεται, προσαρμόζεται και μεταβάλλεται επενδύοντας στο μέλλον, η Πετρολίνα αγκαλιάζει την πράσινη μετάβαση διευρύνοντας τη στρατηγική της βιώσιμης ανάπτυξης σε νέους τομείς ενέργειας. Η δυναμική μετάβαση της Πετρολίνα στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, αποδεικνύει πως η επιχειρηματική διορατικότητα και η συγκροτημένη στρατηγική αποτελούν σημαντικό κομμάτι στη διασφάλιση της εξέλιξής της.

Στο πλαίσιο αυτό και με προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, με έξυπνες λύσεις και πελατοκεντρική προσέγγιση, αναπτύσσει δίκτυο φορτιστών με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα έχει εγκαταστήσει 61 σημεία επαναφόρτισης και άλλα 34 σημεία αναμένουν να ενταχθούν στο δίκτυο pcharge με στόχο να ξεπεράσει τα 150 σημεία μέχρι το τέλος του 2024 και να καταστεί το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Κύπρο.

Κατέβασε την εφαρμογή pcharge εδώ: https://onelink.to/e77v4q

Δειτε Επισης

Φούρνοι Ζορπάς: Περισσότερο Πάσχα
Η start up εργασιακή κουλτούρα της Philip Morris Cyprus
Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ