Στο Λονδίνο την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη 16 του μήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος σε δείπνο για τον εορτασμό των 90 ετών από την ίδρυση της Ελληνικής Κυπριακής Αδελφότητας, μίας εκ των πιο σημαντικών και δραστήριων οργανώσεων της παροικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αδελφότητα θα τιμήσει τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε Γενικός Πρόξενος στο Λονδίνο αναπτύσσοντας ιδιαίτερη σχέση με την παροικία.

Νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει και θα συμμετάσχει σε εκδήλωση με επενδυτές και επιχειρηματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο.

Η εκδήλωση με τίτλο «Ας στρώσουμε τον δρόμο για ένα ισχυρό μέλλον για την Κύπρο» διοργανώνεται από την οργάνωση ‘Cypriots in the City’ στην έδρα της Υπάτης Αρμοστείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο κεντρικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει παρουσίαση επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παπαναστασίου: Χρειάζεται συνεργασία εντός Ευρώπης για τα ενεργειακά
Το «ίδρυμα εθνικού αγώνα» καλεί τον Τατάρ να μην παραστεί στην πολυμερή
Ρεσιτάλ αδιαλλαξίας Τατάρ από την Άγκυρα-«Μάταιο χάσιμο χρόνου η λύση ομοσπονδίας»
Την ευθύνη των πολιτικών να βρίσκονται δίπλα στη νέα γενιά ανέδειξε η Αννίτα Δημητρίου
Αλλαγές στους διορισμούς στη δημόσια υπηρεσία συζήτησε η Βουλή-Ανεφάρμοστη η πρόταση της ΔΗΠΑ
Αντιδράσεις στον τ/κ Τύπο για τον επαναδιορισμό "πρέσβη" Τουρκίας
Διόρισε Πρόεδρο της Επ. Διερεύνησης Ασυμβίβαστου το Υπουργικό-Αυτή είναι η σύνθεση της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων
Ενημέρωσε τον Δένδια για τους στόχους της Κύπρου για την άμυνα ο Πρόεδρος-«Προσδοκούμε στη δική σας βοήθεια»
Φοβάται μπλόκο της Κύπρου στην ατζέντα με Ε.Ε. η Τουρκία-«Η στάση της ΕΕ στη διεθνή σκηνή σταδιακά φθίνει»
Με εμβάθυνση στην ασφάλεια η συνάντηση Πάλμα και Δένδια-Δεσμεύτηκαν να προασπιστούν την ειρήνη