Κύπρος και ΗΠΑ ενημερώνουν ΟΗΕ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο προς ΗΠΑ

Η Κύπρος, δια της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στα Ηνωμένα Έθνη, Μαρία Μιχαήλ, μαζί με τον προσωπάρχη του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας στον Λευκό Οίκο, Κέρτις Ριντ, θα προβούν σε ενημέρωση στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, για τον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο στη Γάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, την ενημέρωση για τα σχέδια εφαρμογής του ανθρωπιστικού διαδρόμου διοργανώνουν οι ΗΠΑ, σε συντονισμό με την Κυπριακή Μόνιμη Αντιπροσωπεία στα Ηνωμένα Έθνη και αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου, από τις 08:30-10:00 στον 22ο όροφο στην έδρα του ΟΗΕ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, στην ενημέρωση έχουν προσκληθεί οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι στον ΟΗΕ από την Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Βραζιλία, Καναδά, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Αιγύπτου, Ευρωπαϊκή Ένωση, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργου, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Κορέα, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Σε εγκαίνια έκθεσης για τα 70 χρόνια ΕΟΚΑ στη Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ-«Ο αγώνας εξακολουθεί να εμπνέει»
Κάνει λόγο για αισθητά μειωμένες παράτυπες ροές μεταναστών ο ΠτΔ-«Άλλα κράτη θεωρούν της πολιτικές της ΚΔ ως βέλτιστες πρακτικές»
Καταψηφίστηκε πρόταση για απαλλαγή μελών Γνωμοδοτικού Συμβουλίου από Πόθεν Έσχες
Σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση Θαλασσόλυκος-ΙΙ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»