Συννεφιασμένο το σκηνικό, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού-Στους 27 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Ωστόσο, μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένονται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, τα νότια και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Σταδιακά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο και την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και τα νότια ενώ τη Δευτέρα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Συμφωνεί με ξενόγλωσσα στα δημόσια πανεπιστήμια, διαφωνεί με αυτοχρηματοδότηση η ΠΣΕΜ
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση
Μόνο ηλεκτρονικά εγγραφές για 2025-2026 σε δημοτικά και νηπιαγωγεία
Χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης περιοχές στη Λάρνακα-Πότε θα επανέλθει
Σάλος με βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-Αποσύρεται με οδηγίες Κασσιανίδου
Κατ' άρθρον συζήτηση στην Επ. Παιδείας για ξενόγλωσσα προγράμματα δημόσιων πανεπιστημίων
Γ. Παναγιώτου: Πρωτιά Κύπρου στην ΕΕ στη μείωση της ανεργίας, η θετική πορεία θα συνεχιστεί
Κ. Ιωάννου: Συνεχίζεται η επιδότηση ανέγερσης ή επέκτασης στέγης εγκλωβισμένων
Διαδικτυακά η επανεγγραφή του ανεργιακού επιδόματος-Όσα αλλάζουν
Ετοιμάζεται τελική πρόταση για εγκλωβισμένους αγοραστές-«Θέμα χρόνου να οδηγηθεί στην Ολομέλεια»