Τραγωδία στη Ρωσία-Οκτώ νεκροί μετά από σύγκρουση αμαξοστοιχίας με λεωφορείο

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν επιβατική αμαξοστοιχία παρέσυρε λεωφορείο σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην κοινότητα Μπερεντιέβο της ρωσικής περιφέρειας Γιαροσλάβλ, περίπου 250 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μόσχας.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε πάνω στις ράγες την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τη σιδηροδρομική διάβαση, αναφέρουν δημοσιεύματα ρωσικών μέσων ενημέρωσης. Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει τη σύγκρουση, αλλά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον αφού η απόσταση ήταν μικρή, υπογραμμίζεται στα ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κανείς από τους οκτώ επιβαίνοντες στο λεωφορείο δεν επέζησε. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μεταξύ των περίπου 340 επιβατών της αμαξοστοιχίας.

Πηγή:cnn.gr

Δειτε Επισης

Ο Ντόναλντ Τραμπ καταφέρεται ξανά κατά του Χάρβαρντ με κατηγορίες ότι απειλεί τη Δημοκρατία
Στους 44 οι νεκροί στη Γάζα από τους νέους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
Οργή για τις μακάβριες selfies με τον νεκρό Πάπα-Πιστοί φωτογραφίζονται με τη σορό του
Θυμωμένος και με τον Πούτιν δηλώνει τώρα ο Τραμπ-«Βλαδίμηρε, σταμάτα!»
Διιστάμενες εκτιμήσεις ειδικών στην Τουρκία για το αν έπεται άλλος μεγάλος σεισμός
Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός σε αεροδρόμιο του Καναδά μετά από αναφορές για πυροβολισμούς
Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Γαλλίας-Νεκρός ένας μαθητής, τραυμάτισε κι άλλους
Διώκουν στην Τουρκία για συνήγορο οικογενειών Τ/κ θυμάτων του σεισμού του 2023
Αναμένονται μέχρι και 450.000 προσκυνητές στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Η Κίνα αντιμετωπίζει με δυσπιστία το κλαδί ελιάς που έτεινε ο πρόεδρος των ΗΠΑ-«Ο Τραμπ δείλιασε»