ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 18 νεκροί και 5 αγνοούμενοι από πλημμύρες στην Ινδονησία

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε αγνοούνται από πλημμύρες και κατολισθήσεις που σημειώθηκαν στο νησί Σουμάτρα της Ινδονησίας, δήλωσε σήμερα ένας τοπικός αξιωματούχος.

Καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις στην περιοχή Πεσισίρ Σελατάν της επαρχίας Δυτικής Σουμάτρας, εξωθώντας περίπου 46.000 ανθρώπους να αναζητήσουν καταφύγιο.

"Δεκαοκτώ άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί. Πέντε αγνοούνται", τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ντόνι Γκουσριζάλ, υποδιευθυντής της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών της περιοχές.

Ερείπια και συντρίμμια από τις καταστροφές εμποδίζουν το έργο των διασωστών, συμπλήρωσε.

Το Σάββατο το βράδυ (τοπική ώρα), συνεχίζονταν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές του Πεσισίρ Σελατάν, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.

Τουλάχιστον 14 σπίτια θάφτηκαν από την κατολίσθηση, περισσότερα από 20.000 σπίτια πλημμύρισαν και οκτώ γέφυρες κατέρρευσαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Πλάι στο Σιζόπουλο οι πρώτες δηλώσεις Αναστασίου-Προτεραιότητά του βουλευτικές και επιστροφή διαγραφέντων
Βγήκε μπροστά ο Χατζηγεωργίου και απάντησε στην ACCEPT-«Ήμουν σε γάμο, ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση»
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης
Πενήντα δύο παιδιά γεννήθηκαν από σπέρμα με καρκινογόνο μετάλλαξη στο Βέλγιο-Πιθανά κρούσματα και στην Κύπρο
Έστησαν δίκτυο και εξαπατούσαν πολίτες με δήθεν εράνους για τρία χρόνια-Δύο συλλήψεις
Πραγματοποίησαν νέα διαμαρτυρία οι υποστηρικτές του Τυχικού-Ζήτησαν ανατροπή της απόφασης της Συνόδου (pics)
Εξαφανίστηκε ο 80χρονος Πέτρος Βρέτος-Πιθανόν να έχει συμπτώματα αποπροσανατολισμού και απώλειας μνήμης (pic)
Νέος πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Νίκος Αναστασίου-Αναλαμβάνει να οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές του 2026
Πυρά ACCEPT κατά υποψήφιου του ΕΛΑΜ πως συμμετείχε στο pride και φωτογράφησε drag queen-«Προπαγάνδα» απαντά το κόμμα