Στις φλόγες όχημα πρώην αξιωματικού της Αστυνομίας έξω από την οικία του στην Πάφο

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα συνταξιούχου, πρώην μέλους της ΑΔΕ Πάφου, το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 22:10 περίπου το βράδυ της Παρασκευής λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας 64χρονου στην Πάφο που βρίσκονταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του στην Γεροσκήπου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Το όχημα ανήκει σε συνταξιούχο πρώην αξιωματικό της Αστυνομίας.

Στην σκηνή διενεργούνται εξετάσεις από το πρωί σήμερα ενώ από τις προκαταρκτικές έρευνες φέρεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να διαφανούν με την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Έντονη αντιπαράθεση Χαρτσιώτη με Δαμιανού-«Ο ίδιος υπουργός με το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου για να ανάψουν φουκούδες»
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για κλοπή στην Αγία Νάπα (pic)
Προσεχώς οι μονάδες αφαλάτωσης από τα ΗΑΕ-«Θα καλύψουν το κενό των 15 χιλ. κυβικών μέτρων ημερησίως»
Συρρέουν πλήθη για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου στο Βατικανό-Μπαράζ επαφών ετοιμάζει ο Τραμπ
Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου στην Πάφο μετά από μετωπική σύγκρουση
Χωρίς αποτέλεσμα οι προσπάθειες εντοπισμού του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Επεκτάθηκαν οι έρευνες
Νύχτα αγωνίας στην Κωνσταντινούπολη-Φόβοι για έναν ακόμη μεγαλύτερο σεισμό μετά τα 6,2 Ρίχτερ
Η Ρωσία χτύπησε το Κίεβο με πυραύλους και drones-Δύο νεκροί και 54 τραυματίες
Δεν μας αφήνει σε ησυχία η σκόνη-Ελαφρές βροχές σήμερα και πτώση της θερμοκρασίας
Πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος, τον παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο και τον τσάκωσαν ξανά λίγη ώρα αργότερα