Εύσημα Αβέρωφ στον Πρόεδρο για τη δημιουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα έχει το πρωί της Παρασκευής η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, κατά την οποία θα εξεταστούν οι υποδομές που αφορούν τον σχεδιασμό για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, στη Γάζα από την Κύπρο.

Με αφορμή την απόφαση για υλοποίηση της πρότασης της Κυβέρνησης για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, δίνει τα εύσημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδη.

Σε ανάρτηση του στο Χ αναφέρει πως, «η απόφαση του Προέδρου Biden για κατασκευή λιμανιού στη Γάζα ξεκλειδώνει την υλοποίηση του ανθρωπιστικού διαδρόμου, που αποτέλεσε πρωτοβουλία της χώρας μας. Μπράβο στην Κύπρο μας και εύσημα στον ΠτΔ».

Δειτε Επισης

Το πρώτο μανιφέστο του Χριστόφορου Τορναρίτη-Ρόλοι στο νέο κόμμα για ψυχολόγους, μηχανικούς και… σκακιστές
Εξέφρασε ετοιμότητα για επανεκκίνηση συνομιλιών στην Ολγκίν ο Γεραπετρίτης
Ν. Χριστοδουλίδης: Απαράδεκτες οι αναφορές στο βιβλίο, δεν εγκρίθηκε από το Υφυπουργείο
Διαβλέπει τις «προεκλογικές» σκοπιμότητες ο ΠτΔ και δεν ακολουθεί-« Το θέμα της Ολγκίν δεν είναι οι σφετεριστές»
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος
Το ευχαριστώ των γονιών του Νεκτάριου στον ΠτΔ-«Τα μάτια του γέμισαν δάκρυα χαράς, το πρόσωπό του φωτίστηκε»
Τατάρ για τις συλλήψεις για σφετερισμό-«Έγιναν για πολιτικούς και όχι νομικούς λόγους»
ΕΛΑΜ για βιβλίο της κυπριακής συμμετοχής στη Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής-«Αντεθνική και ιστορικά διαστρεβλωμένη έκδοση»
Στην Αθήνα η Ολγκίν, συναντάται με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών
Τέλος στην εποχή Σιζόπουλου στην ΕΔΕΚ-Εκλέγεται η νέα ηγεσία και ξεκινούν να χτίζονται γέφυρες