Καμία εκκρεμότητα για πειθαρχική διαδικασία για γιατρούς υποστηρίζει η Νομική Υπηρεσία

Τίποτα δεν εκκρεμεί στη Νομική Υπηρεσία σε ό,τι αφορά την εξέταση εισηγήσεων που αφορούν σε πειθαρχική διαδικασία γιατρών, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι αυτό αποδεικνύεται από όλο το ιστορικό των συναντήσεων, των ενεργειών και της αλληλογραφίας σε σχέση με το θέμα αυτό, προσθέτοντας ότι αυτό το γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Η ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας έρχεται ως απάντηση σε δημόσιες τοποθετήσεις, όπως αναφέρεται, μέσω των οποίων «επιχειρείται να μετακυλισθεί η ευθύνη στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας για δήθεν καθυστέρηση στην εξέταση εισηγήσεων του Υπουργείου Υγείας σε σχέση με τον «περί Ιατρών (Πειθαρχία, Σύλλογοι και Ταμείο Σύνταξης) (Τροποποιητικό) Νόμο του 2013».

Η Νομική Υπηρεσία απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς, όπως αναφέρει, ενώ εφράζει και λύπη «για την ευκολία με την οποία διατυπώνονται ανυπόστατοι ισχυρισμοί και αποδίδονται ευθύνες στη Νομική Υπηρεσία, η οποία, σε κάθε περίπτωση, σπεύδει να συμβάλει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, με άμεση διαχείριση των διαφόρων θεμάτων που της ανατίθενται».

Δειτε Επισης

Τραγικό τέλος για 51χρονο σε κοίτη φράγματος-Παρασύρθηκε από οδηγό που σταμάτησε να τον βοηθήσει
Σηκώνουν το γάντι οι κυνηγοί, απαντούν σε Αστυνομία και Τορναρίτη-«Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω»
Φουκούδες, σούβλες, σαντουιτσίδικο, παγωτάρης στην μέση του αυτοκινητόδρομου... Τελικά, ξέφραγο αμπέλι;
Σύγκρουση δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο λίγο πριν τη Ριζοελιά-Ενδεχόμενο να κινείτο αντίθετα το ένα
Εργατικό ατύχημα στην Πάφο, 34χρονος έπεσε από σκαλωσιά ύψους δύο μέτρων
Ήταν μέλος σε ιστοσελίδα διακίνησης υλικού παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης-Χειροπέδες σε 30χρονο
Απαντά στις επικρίσεις η Αστυνομία για το χάος στον αυτοκινητόδρομο λόγω των κυνηγών-Δείχνει ως υπαίτιους τους διοργανωτές που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα
Νέες έρευνες τη Δευτέρα για το θάνατο της 69χρονης που εντοπίστηκε νεκρή από τη κόρη της στο μπάνιο
Ανακρίνει την Αστυνομία για την διαμαρτυρία των κυνηγών η Βουλή-Έντονη ενόχληση Τορναρίτη
Παραλίγο τραγωδία από την πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο-Κοιμόταν η οικογένεια την ώρα που ξέσπασε