Ο απολογισμός του Προέδρου για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης και οι απαντήσεις σε όλα τα καυτά ζητήματα

Στον απολογισμό του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης του, προχωρεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος μετά από μια αρχική τοποθέτηση, όπου αναφέρθηκε επιγραμματικά στις πολιτικές που εφαρμόστηκαν τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησής του.

Ο απολογισμός και η διακαναλική του Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχεται σε μια περίοδο που ο Νίκος Χριστοδουλίδης, νιώθει την πίεση από την γνώμη των πολιτών, όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και η αποψινή του παρουσία, αποτελεί μια προσπάθεια, για να γίνει μια επανεκκίνηση και ταυτόχρονα, μια προσπάθεια, για να επικοινωνηθεί καλύτερα προς την κοινωνία των πολιτών, το κυβερνητικό έργο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, μετά την αρχική τοποθέτηση του Προέδρου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί ερωτήσεις, από τους διευθυντές ειδήσεων των πέντε Παγκύπριων τηλεοπτικών σταθμών.

Δείτε live τη διακαναλική του Προέδρου

Δειτε Επισης

Συνέχεια στις αντιδράσεις και δηλώσεις για τη μαντίλα στα σχολεία στα κατεχόμενα
Το άνοιγμα μαρωνίτικων χωριών ως ΜΟΕ ζήτησε από τον ΠτΔ η κοινότητα Μαρωνιτών
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Συνεχίζει με αποφασιστικότητα την πολιτική της λύσης «δύο κρατών» ο Τατάρ
Λογική θεωρεί την λύση δύο κρατών η Άγκυρα-«Ρητορικές που έχουν μείνει 50 χρόνια πίσω»
Για διαστρέβλωση κατηγορεί τον Χαμπουλά ο ΔΗΣΥ-«Υπαινιγμοί που εξυπηρετούν ξένα αφηγήματα»
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Ανακοίνωσε Πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Πρόεδρος
Αφυπηρετεί η μακροβιότερη Γενική Διευθύντρια του Υγείας, διορίζει αναπληρωτή ο Πρόεδρος-Παίρνει σειρά ο Παναγή