Ψάχνει την χρυσή τομή για το «Θυμέλη» το Υφυπουργείο Πολιτισμού-Αναθεώρησε το σχέδιο

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού προσκαλεί σε διαδικασία ανοικτής δημόσιας διαβούλευσης στις 13 Μαρτίου τους θεατρικούς φορείς, ομάδες και φυσικά πρόσωπα που εμπλέκονται ενεργά στον τομέα της θεατρικής δημιουργίας του τόπου, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών σχολίων και απόψεων επί του Σχεδίου «ΘΥΜΕΛΗ 2024» – Β΄ εξάμηνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υφυπουργείου, "το παρόν Σχέδιο, που τίθεται σήμερα σε διαβούλευση, έχει αναθεωρηθεί σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή του, στη βάση των εισηγήσεων που έχουν ληφθεί από τους θεατρικούς και άλλους εμπλεκόμενους φορείς κατά την προηγούμενη περίοδο, με στόχο την ανάπτυξη της θεατρικής τέχνης στην Κύπρο, μέσα από τη χρηματοδότηση  θεατρικών παραγωγών ποιοτικού επιπέδου".

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού καλεί όλους/ες όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμβάλουν με σχόλια στη διαδικασία αναδιαμόρφωσης του Σχεδίου, να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : ~thymeli24@culture.gov.cy έως και τη Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024, ώρα 12 μ.

Σημειώνεται ότι υπόψη θα λαμβάνονται μόνο επώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα με τίτλο «Διαβούλευση Σχεδίου ΘΥΜΕΛΗ 2024 – Β ΄ Εξάμηνο». Οι όποιες εισηγήσεις για τροποποιήσεις, προσθήκες, αφαιρέσεις πρέπει να είναι σαφείς και συγκεκριμένες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας γραπτής υποβολής εισηγήσεων και απόψεων, η Υφυπουργός Πολιτισμού, Βασιλική Κασσιανίδου, θα προβεί και σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση με την θεατρική κοινότητα για να ακούσει και δια ζώσης τις εισηγήσεις της επί του Σχεδίου.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024, από τις 12 μ. έως τις 2 μ.μ., στο ισόγειο του κτηρίου του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, 2007 Λευκωσία, Τηλ. 22809800).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Οι καταναλωτές χάνουν τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρικού οχήματος»-Διαφωνία ΣΕΜΗΟ για την περικοπή χορηγιών
Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
Όαση στο υδατικό οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης-«Καλοδεχούμενες, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση»
«Η νομοθεσία του 2020 για την ενδοσχολική βία ακόμη δεν εφαρμόστηκε»-Καρφιά στην πρόταση Χαρτσιώτη για μειωμένες διαγωγές
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα 3,6 εκατομμύρια Τζόκερ
Συνολικά 86 επικίνδυνα προϊόντα στο ευρωπαϊκό σύστημα RAPEX την περασμένη βδομάδα
Επιμένει ο Καρούσος-«Πάνω σε λανθασμένες παραδοχές η απόφαση Υπ. Υγείας για φαρμακεία»
Ψηλότερα ποσοστά ψηφιακών δεξιοτήτων νεαρών κοριτσιών σε Κύπρο και ΕΕ το 2023
Όλα έτοιμα για τις Ενιαίες Τελικές Εξετάσεις στις Τεχνικές Σχολές
ΟΛΤΕΚ: Βελτιωμένο το νέο προσχέδιο για Σύστημα Αξιολόγησης αλλά παραμένουν διαφωνίες