Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τη διάρρηξη οικίας και την επίθεση με μαχαίρι στην Πάφο

H Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, άντρα ηλικίας 27 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού τριών προσώπων, μετά από διάρρηξη της κατοικίας τους στην Πάφο και επίθεση που δέχθηκαν από αριθμό προσώπων, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, ακόμη ένα πρόσωπο (21χρονος), έχει συλληφθεί και τελεί ήδη από τετραήμερη κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένα πρόσωπο, ηλικίας 21 ετών, ως ύποπτος δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τα μέλη του ΤΑΕ.

Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων της διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, του τραυματισμού, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, της μαχαιροφορίας, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της οχλαγωγίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 25, 23 και 20 ετών, γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή, αριθμός προσώπων, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρια και διάφορα επιθετικά όργανα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην κατοικία τους, στην Πάφο, όπου και επιτέθηκαν εναντίον τους. Οι τρεις τους έτυχαν ιατρικών εξετάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ο 25χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και στο σώμα και ο 23χρονος έφερε ερυθρότητα και εκδορές στο πρόσωπο. Αφού έτυχαν περίθαλψης, πήραν εξιτήριο.

Δειτε Επισης

Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή της ενόργανης-Κλήθηκε για κατάθεση η πρώην πρωταθλήτρια
Μετά τον Ελ Τσάπο, ο Ελ Μάγιο-Παρά τις μεταμφιέσεις και τις πλαστικές, ο πανίσχυρος βαρόνος ναρκωτικών συνελήφθη
Έκοψαν εισιτήριο σε AμεΑ με Ευρωπαϊκή Κάρτα σε εκδήλωση-«Έλλειψη σαφήνειας ως προς την πολιτική που εφαρμόζεται»
Αρνήθηκαν να μετακινήσουν την περιουσία τους και έστειλαν στο νοσοκομείο δύο αστυνομικούς
Ευθύνες στις Αρχές από τους επιζώντες στο Μάτι-«Το ίδιο μας το κράτος, μας κήρυξε τον πόλεμο...»
Βρέθηκαν εμπρηστικοί μηχανισμοί στο σιδηροδρομικό δίκτυο στη Γαλλία-«Εγκληματική ενέργεια» (pics)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στην έξοδο της Μοσφιλωτής
Ικανοποίηση Υπουργείου Δικαιοσύνης για την έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου
Ένα βρέφος δώδεκα μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι ανάμεσα στα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου στην Ελλάδα
Ομόφωνη απόφαση Εφετείου επιτρέπει αντέφεση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας