Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του ΠΙΣ ο γιατρός που καταδικάστηκε για άσεμνη επίθεση

Ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου θα παραπεμφθεί ο γιατρός, ο οποίος καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση, για άσεμνες πράξεις σε βάρος γυναίκας ασθενούς.

Μιλώντας στο Τρίτο, ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του ΠΙΣ, Μιχάλης Αναστασιάδης, ανέφερε ότι θα ζητηθεί γραπτή ενημέρωση από τη Νομική Υπηρεσία σχετικά με την απόφαση του Δικαστηρίου και στη συνέχεια θα οριστεί ερευνών λειτουργός, όπως προνοεί το καταστατικό του Ιατρικού Συλλόγου.

Σημείωσε ότι, στις ποινές που μπορεί να επιβληθούν, περιλαμβάνεται και η αφαίρεση της άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά από καταγγελία γυναίκας, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας έκρινε ένοχο τον εν λόγω γιατρό για άσεμνες πράξεις σε βάρος της και καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκισης.

Δειτε Επισης

Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών
Εντόπισαν οδηγό με φρεσκοσκοτωμένο λαγό στη Λεμεσό-Πέταξε σακούλα στη θέα μελών της Υπηρεσίας Θήρας
Προκήρυξε θέσεις για ΣΥΟΠ η Εθνική Φρουρά-Δέχεται αιτήσεις μέχρι 27 Ιουνίου
Διασώθηκε σκυλάκι από την φωτιά στο διαμέρισμα στη Λακατάμια-Απουσίαζαν οι ένοικοι
Θλίψη στην Αστυνομία-Έσβησε η αστυφύλακας Μέμνια Γεωργίου
Φωτιά από φουκού σε οικία στον Αρχάγγελο-Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο η ένοικος
Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες
Βάζουν πλώρη για αυστηροποίηση του Νόμου για επαιτεία-Εμπορία προσώπων η συμμετοχή παιδιών