Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια

Επιστολή με την οποία ενημερώνει τους 56 βουλευτές ότι την ερχόμενη Πέμπτη στις επτά Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθεί Ολομέλεια του σώματος, όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, απέστειλε η Γενική Διευθύντρια της Βουλής, Τασούλα Ιερωνυμίδου.

Στην επιστολή δεν γίνεται αναφορά στους λόγους που λήφθηκε η απόφαση για να μην διεξαχθεί Ολομέλεια. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη, είναι η Τσικνοπέμπτη, που ως είθισται, με επίκεντρο τη Λεμεσό πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και στήνονται φαγοπότια, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Πάντως, για σκοπούς πληρότητας, θα πρέπει να σημειωθεί, πως από την περασμένη εβδομάδα, μετά τη μαραθώνια συνεδρία των εννέα ωρών της Ολομέλειας της Βουλής, η πρόεδρος του Σώματος Αννίτα Δημητρίου, προϊδέασε για τη μη σύγκληση της Ολομέλειας αυτή την εβδομάδα.

Στο τέλος της συνεδρίας, την περασμένη Πέμπτη, ζήτσε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρωτοφανές φαινόμενο, να συνεδριάζει η Ολομέλεια για εννέα ώρες, αναλαμβάνοντας παράλληλα το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στο κόμματου, ενώ εξέφρασε τη θέση, κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Λουκαϊδη η Αννίτα Δημητρίου, διερωτήθηκε γιατί να μην επαναληφθεί. «Αν χρειαστεί θα επαναληφθεί. Όπως και μέρες που είπαμε ότι μπορεί να μην υπάρχουν θέματα δεν θα γίνει ολομέλεια και αυτό σκόπευα να σας πω για την ερχόμενη Πέμπτη», είπε η κα. Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Είναι πολλά τα λεφτά, τα ευλογημένα του Θεού…
Αναπαράσταση του... καφενέ για θανατηφόρο
Πρεμιέρα με φαγητό για τους τοπικούς άρχοντες της Λευκωσίας
Οι επικρίσεις για την γυναικοκτονία, η σύλληψη του μοναχού και οι συγκυρίες
Οι Παγκύπριες εν μέσω καύσωνα και το πείραμα της Βουλής που δεν έγινε
Το… πελλοκοπελλούι με το κοντοπαντέλονο που το Μένοικο που έκανε «ΠΑΜ»
Στον Καρογιάν ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη… Τιμής ένεκεν
Τα αλληλοlikes Κωνσταντίνου και Ελένης και τα στοιχήματα για καβγάδες και κρασί στις Βρυξέλλες
Εγκαίνια του νέου Αστυνομικού Σταθμού Πισσουρίου από τον ΠτΔ και η παραβίαση Δικαστικών αποφάσεων
Ο Νίκος, ο Φειδίας, ο Αβέρωφ και η ιστορία του Χριστόφορου