Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια

Επιστολή με την οποία ενημερώνει τους 56 βουλευτές ότι την ερχόμενη Πέμπτη στις επτά Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθεί Ολομέλεια του σώματος, όπως συμβαίνει κάθε εβδομάδα, απέστειλε η Γενική Διευθύντρια της Βουλής, Τασούλα Ιερωνυμίδου.

Στην επιστολή δεν γίνεται αναφορά στους λόγους που λήφθηκε η απόφαση για να μην διεξαχθεί Ολομέλεια. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη, είναι η Τσικνοπέμπτη, που ως είθισται, με επίκεντρο τη Λεμεσό πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και στήνονται φαγοπότια, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

Πάντως, για σκοπούς πληρότητας, θα πρέπει να σημειωθεί, πως από την περασμένη εβδομάδα, μετά τη μαραθώνια συνεδρία των εννέα ωρών της Ολομέλειας της Βουλής, η πρόεδρος του Σώματος Αννίτα Δημητρίου, προϊδέασε για τη μη σύγκληση της Ολομέλειας αυτή την εβδομάδα.

Στο τέλος της συνεδρίας, την περασμένη Πέμπτη, ζήτσε τον λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε πρωτοφανές φαινόμενο, να συνεδριάζει η Ολομέλεια για εννέα ώρες, αναλαμβάνοντας παράλληλα το μερίδιο της ευθύνης που αναλογεί στο κόμματου, ενώ εξέφρασε τη θέση, κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Λουκαϊδη η Αννίτα Δημητρίου, διερωτήθηκε γιατί να μην επαναληφθεί. «Αν χρειαστεί θα επαναληφθεί. Όπως και μέρες που είπαμε ότι μπορεί να μην υπάρχουν θέματα δεν θα γίνει ολομέλεια και αυτό σκόπευα να σας πω για την ερχόμενη Πέμπτη», είπε η κα. Δημητρίου.

Δειτε Επισης

Από τους μεζέδες στα λαχματζούν στον Δήμο Λευκωσίας
Η ομερτά για την απόφαση για Κατσουνωτό, τα συμπεράσματα και το δημόσιο συμφέρον
Εγκαινίασε την προεκλογική της ως «Che Elenara» η Θεοχάρους
Μετά τη μαραθώνια συνεδρία της περασμένης εβδομάδας, δεν συνέρχεται την Τσικνοπέμπτη η Ολομέλεια
Χάθηκαν στην συνεννόηση... Έδωσαν στη δημοσιότητα καταζητούμενο που τελικά είχε συλληφθεί
Κάτι πήγε πολύ λάθος το Σάββατο-Κατέστησε τον Βύρα ανίκητο η ηγεσία του ΔΗΣΥ
Στα... μαχαίρια Φαίδωνας και Κωστάκης-Έκοψαν με τον Δίπλαρο τη βασιλόπιττα
Η αστυνόμευση των Κεντρικών, η χαμένη ουσία στη βαβούρα και η υποκρισία
Από το ένταλμα εξπρές για Parody λογαριασμό, στην... δυστοκία για Ατταλίδου και την ομερτά
Μα πού χάθηκε ο Σύνδεσμος Αστυνομίας;