Καταγγέλλει τον αποκλεισμό των περισσότερων ΜΜΕ από τον απολογισμό του Προέδρου η ΕΣΚ

Τον αποκλεισμό του μεγαλύτερου μέρους των ΜΜΕ από τον απολογισμό στον οποίο θα προβεί το βράδυ της Τρίτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, Γιώργος Φράγκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να δώσει δικαίωμα για ερωτήσεις μόνο στους δημοσιογράφους των πέντε παγκύπριων τηλεοπτικών σταθμών, μετατρέποντας τον απολογισμό του σε μία διακαναλική συνέντευξη, παρά σε μία συνέντευξη Τύπου, όπως συνήθιζαν οι προκάτοχοί του. Ως εκ τούτου, τα διαδικτυακά μέσα, οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα δεν θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήματα.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Γιώργος Φράγκος επισημαίνει πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να διοργανώσει όσες διακαναλικές συνεντεύξεις Τύπου επιθυμεί όποτε το κρίνει αναγκαίο. Ωστόσο, θεωρούμε ότι από τον πρώτο ετήσιο απολογισμό του έργου της διακυβέρνησής του δεν θα έπρεπε να απουσιάζει ο έντυπος, ο διαδικτυακός και ο ραδιοφωνικός Τύπος».

Δειτε Επισης

Συνέχεια στις αντιδράσεις και δηλώσεις για τη μαντίλα στα σχολεία στα κατεχόμενα
Το άνοιγμα μαρωνίτικων χωριών ως ΜΟΕ ζήτησε από τον ΠτΔ η κοινότητα Μαρωνιτών
Σφοδρή επίθεση Λετυμπιώτη σε δύο μέτωπα-«Διαφωνεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ με αποφάσεις του ΔΗΣΥ»
Συνεχίζει με αποφασιστικότητα την πολιτική της λύσης «δύο κρατών» ο Τατάρ
Λογική θεωρεί την λύση δύο κρατών η Άγκυρα-«Ρητορικές που έχουν μείνει 50 χρόνια πίσω»
Για διαστρέβλωση κατηγορεί τον Χαμπουλά ο ΔΗΣΥ-«Υπαινιγμοί που εξυπηρετούν ξένα αφηγήματα»
Από 190 ευρώ στα 250 αυξάνεται το πασχαλινό επίδομα σε χαμηλοσυνταξιούχους-Οι προϋποθέσεις που τίθενται
Αποχωρεί ο Χαμπουλάς από τον ΔΗΣΥ-«Δεν μπορώ και δεν πρόκειται ποτέ να συμπορευθώ με επιλογές που δεν με εκφράζουν»
Ανακοίνωσε Πασχαλινό επίδομα για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Πρόεδρος
Αφυπηρετεί η μακροβιότερη Γενική Διευθύντρια του Υγείας, διορίζει αναπληρωτή ο Πρόεδρος-Παίρνει σειρά ο Παναγή