ΒΙΝΤΕΟ: Η εμφάνιση του Βασιλιά Καρόλου στην Πασχαλινή Λειτουργία-Χαμογελαστός χαιρετούσε τον κόσμο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο έκανε ο Κάρολος. Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν χαμογελαστός και χαιρέτησε τον κόσμο καθώς έφτασε στο Ουίνδσορ για τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα.

Φορώντας σκούρο παλτό και μπλε γραβάτα, ο βασιλιάς ευχήθηκε Καλό Πάσχα καθώς στεκόταν δίπλα στην Καμίλα έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Η εμφάνισή του στην ετήσια εκδήλωση θα θεωρηθεί ως μια προσπάθεια να καθησυχάσει το κοινό μια εβδομάδα αφότου η Κέιτ μίλησε για τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Αν και το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δεν παρέστη στην τελετή, τον Κάρολο συνόδευσαν η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της αντιναύαρχος σερ Τίμοθι Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας της Υόρκης και η Σάρα, δούκισσα της Υόρκης.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα κάθισαν λίγο πιο μακριά σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την υγεία του Κάρολου.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι άνοιξε το πασχαλινό κήρυγμά του με μια έκκληση να προσευχηθούν για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον βασιλιά.

«Προσευχόμαστε γι' αυτήν και τον βασιλιά και προσευχόμαστε για όλους εκείνους που υποφέρουν», δήλωσε ο Justin Welby στον Καθεδρικό Ναό του Canterbury.

charles__2_

charles__3_

charles__4_

charles__5_

charles__6_

charles__1_

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
«Βαρόνους του χάους» χαρακτήρισε τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων ο Ερντογάν
«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία»-Τρόμος στους Τούρκους για την άνοδο του ακροδεξιού AfD
Ντυμένοι αποκριάτικα αλλά και… γυμνοί προσήλθαν οι Γερμανοί στις κάλπες
Μητέρα και γιος δολοφονήθηκαν πριν 45 χρόνια-Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τώρα
Ο Ισραέλ Κατζ καλεί τους IDF να προετοιμαστούν για «παρατεταμένη» παραμονή στη Δυτική Όχθη
Έτοιμος για άμεση παραίτηση ο Ζελένσκι με αντάλλαγμα την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ
Μακρόν και Στάρμερ καθόρισαν γραμμές με Φον ντερ Λάιεν πριν τη συνάντηση με Τραμπ
Απειλή για βόμβα σε πτήση της American Airlines προς Δελχί
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 33χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του