Διαβεβαιώσεις από το ΔΣ του ΡΙΚ-«Μετά την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι μισθοί»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ με ανακοίνωση διαβεβαιώνει ότι οι μισθοί θα καταβληθούν στους εργαζόμενους στο Ίδρυμα αμέσως μετά την αργία της 1ης Απριλίου, μόλις διεκπεραιωθεί από τις Τράπεζες.

Η Διοίκηση του ΡΙΚ διευκρινίζει ότι τα χρηματικά εμβάσματα γίνονται μέσω γερμανικής τράπεζας και λόγω των τραπεζικών αργιών για το Πάσχα των Καθολικών δεν κατέστη δυνατή η έγκαιρη καταβολή των μισθών που προβλεπόταν να γίνει την 29 Μαρτίου (τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα)

Αναφέρει ακόμα ότι καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια που προέκυψαν εξαιτίας του μπλοκαρίσματος των τραπεζικών λογαριασμών του ΡΙΚ συνεπεία Δικαστικού Διατάγματος, για να μπορέσει να καταβληθεί η μισθοδοσία στο προσωπικό, αμέσως με την ψήφιση του προϋπολογισμού από την Βουλή την Πέμπτη 28 Μαρτίου.

Το ΔΣ του ΡΙΚ ευχαριστεί τους Υπουργούς Εσωτερικών, Οικονομικών και Εργασίας για την καθοριστική συμβολή τους και δηλώνει ότι στόχος του νέου ΔΣ είναι να αποτραπεί η επανάληψη παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον, έχοντας ως προτεραιότητα το συμφέρον όλων των εργαζομένων στο ΡΙΚ.

Δειτε Επισης

Αυτός αναζητείται για την κλοπή οχήματος μαζί με τις δύο ανήλικες στη Λάρνακα (pic)
Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια πάνω στο ηφαίστειο της Σαντορίνης-«Όσο ήμουν εκεί, δεν θα γινόταν έκρηξη»
Χαιρετίζει τη συζήτηση για το Νέο Σύστημα Αξιολόγησης η Ομ. Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας
Φόρτωναν κιβώτια με λαθραία τσιγάρα σε σκάφος στη Λάρνακα-Πέντε συλλήψεις, εντοπίστηκε και κοκαΐνη
Αιχμές από πατέρα θύματος των Τεμπών-«Δεν θεωρώ τυχαίο ότι εμφανίζονται τώρα τα νέα βίντεο»
Δύο σημαντικές αποφάσεις για τους αθλητές των Special Olympics-«Γι' αυτούς είναι δρόμος προς το φως»
Ολόκληρο οπλοστάσιο έκρυβε ο δράστης του διπλού φονικού στην Ελλάδα-Σφαίρες, χειροβομβίδες και εκρηκτικά
Επίθεση με μαχαίρι στην Ιρλανδία-Πληροφορίες για πολλούς τραυματίες
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό στο Μοναστηράκι-Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία
«Ως ελληνισμός οφείλουμε να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις ότι με την Τουρκία μπορεί να λειτουργήσει ο κατευνασμός»