«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άρωμα και χρώμα Λάρνακας και με σύνθημα «Λάρνακα Συνεχίζουμε», εξήγγειλε σήμερα επίσημα την υποψηφιότητα του για επανεκλογή στη Δημαρχία της Λάρνακας, ο Ανδρεάς Βύρας.

Στο μήνυμα του προς τους δημότες της Λάρνακας, της Ορόκλινης και των Λιβαδιών ο Ανδρέας Βύρας κάνει μια αναδρομή στα επτά χρόνια στα οποία υπηρετεί ως Δήμαρχος της Λάρνακας παρουσιάζοντας την εξέλιξη της πόλης μέσα από έργα και δραστηριότητες. «Έργα τα οποία είναι αποτέλεσμα συλλογικής και μεθοδικής δουλειάς σε πνεύμα συνεργασίας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Με κόπο και σκληρή δουλειά καταφέραμε η πόλη μας να πρωταγωνιστεί» αναφέρει στο μήνυμα του παρουσιάζοντας στη συνέχεια τη Λάρνακα που πετυχαίνει τους στόχους της, που αναπτύσσεται, που ομορφαίνει, που πρασινίζει, που νοιάζεται, που διασκεδάζει, που αθλείται που ανθίζει και που μεγαλώνει για να αγκαλιάσει την Ορόκλινη και τα Λιβάδια.

«Είναι η ώρα να πάρουμε την πόλη μας ακόμα πιο μπροστά, είναι η ώρα της Λάρνακας» αναφέρει ο Ανδρεάς Βύρας, ενώ κλείνοντας, ζητά από τους δημότες ανανέωση της εμπιστοσύνης τους για να δοθεί συνέχεια στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Λάρνακας.

«Φίλες και φίλοι, γνωρίζετε πολύ καλά ποιος είμαι. Έπειτα από εφτά χρόνια ξέρετε ότι πάνω από όλα βάζω την πόλη μας. Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να συνεχίσω να σας υπηρετώ ως Δήμαρχος της Λάρνακας. Για να συνεχίσουμε μαζί αυτό που ξεκινήσαμε. Στις 9 Ιουνίου, Λάρνακα Συνεχίζουμε!», τόνισε ο κ. Βύρας.

Δειτε Επισης

Τα γερασμένα κόμματα, οι παρωχημένες πρακτικές και τα ινδάλματα που δεν εμπνέουν
Ξεκινά την ανασκόπηση της η ΕΔΕΚ-Οι παράγοντες αξιολόγησης του αποτελέσματος
Η 25χρονη Ήλια Ηροδότου εξελέγη Κοινοτάρχης Πέρα Πεδιού έπειτα από επαναληπτική εκλογική διαδικασία
Στήριξη στην κυριαρχία Ουκρανίας εξέφρασε ο ΠτΔ στον Ζελένσκι-Συναντήθηκε και με Μητσοτάκη
H παρέμβαση του Προέδρου στη Διεθνή Διάσκεψη-«Πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία»
Ζητά από τον Σιζόπουλο εκλογές ο Ηλιοφώτου-«Η ΕΔΕΚ χρειάζεται οξυγόνο και αυτός που θα της το δώσει δεν είσαι εσύ»
ΠτΔ: Ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για για ενίσχυση μεταφοράς ουκρανικών σιτηρών
Στη Διεθνή Σύνοδο για την Ειρήνη στην Ουκρανία ο ΠτΔ
Για Κυπριακό και ΟΥΝΦΙΚΥΠ συζήτησαν Κόμπος-Γέντζια
Επαφές Ειρ. Χαραλαμπίδου στη Μάλτα για θέματα καταπολέμησης διαφθοράς