Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα, ενώ για την περίπτωση είναι ενημερωμένες και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η καταγγελία έγινε τις προηγούμενες ημέρες και αφορά στην κακοποίηση ηλικιωμένου άνδρα από τη σύζυγό του, η οποία είναι νεαρότερης ηλικίας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση χαρακτηρίζεται δύσκολη για να ερευνηθεί, καθώς ο άνδρας πάσχει από άνοια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στη λήψη καταθέσεων.

Εντούτοις, τόσο η Αστυνομία, όσο και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας συνεχίζουν τις εξετάσεις και διερευνούν υπόθεση βίας στην οικογένεια.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας