The Sovereign Art Foundation Students Prize: Ψήφισε τα αγαπημένα σου έργα τέχνης

Τα Μαθητικά Βραβεία Κύπρου «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» περιμένουν τη δική σου ψήφο! Με στόχο την αναγνώριση της εικαστικής δημιουργίας των ταλαντούχων μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την προβολή της στο ευρύ κοινό και στην ανάδειξη της σημαντικότητας της συμβολής της τέχνης στο εκπαιδευτικό σύστημα διεθνώς, ο θεσμός πραγματοποιείται για άλλη μια φορά και οι φιναλίστ αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Από 27 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση των έργων τους στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού, ενώ η τελετή βράβευσης θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου στις 18:00, στον ίδιο χώρο. Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Sovereign Art Foundation, ο κ. Γιώργος Αγιομαμίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Sovereign Group στη Κύπρου.

Οι είκοσι συμμετέχοντες που επιλέγηκαν από τις 90 συνολικά σπουδαίες συμμετοχές που υποβλήθηκαν για τα Μαθητικά Βραβεία «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» άφησαν, εξάλλου, τις καλύτερες εντυπώσεις και εξέπληξαν θετικά την Κριτική Επιτροπή η οποία προχώρησε στην επιλογή τους.

Πώς να ψηφίσεις το αγαπημένο σου έργο

Το κοινό μπορεί να ψηφίσει και να αναδείξει τα έργα τέχνης των ταλαντούχων δημιουργών μέσω της ιστοσελίδας του Sovereign Art Foundation και στον χώρο της έκθεσης.

Η ψηφοφορία λήγει στις 4 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι στους νικητές θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία αξίας μέχρι 2.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των ίδιων και των σχολείων τους.

25 χρόνια παρουσίας

Το Sovereign Group διανύει 25 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο και το εορτάζει με την πραγματοποίηση των Μαθητικών Βραβείων «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024».

To Sovereign Group ιδρύθηκε το 1987, εργοδοτεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, βρίσκεται σε 20+ γραφεία παγκοσμίως σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 άδειες από διεθνείς αναγνωρισμένες ρυθμιστικές αρχές και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες φορολογικούς φορείς, οργανισμούς Σχεδιασμού και Εταιρικών Υπηρεσιών στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 πελάτες, που περιλαμβάνουν εταιρείες, επιχειρηματίες, ιδιώτες επενδυτές ή άτομα υψηλής καθαρής αξίας και τις οικογένειές τους – και διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση που υπερβαίνουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το τμήμα Εταιρικών Υπηρεσιών της Sovereign Group παρέχει τη σύσταση και τη διαχείριση εταιρείας σε όλες τις δικαιοδοσίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και στήριξη, βοηθώντας έτσι εταιρείες όλων των μεγεθών να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

Το τμήμα Private Client Services της Sovereign Group παρέχει ασφαλή, αποτελεσματικό σχεδιασμό πλούτου και διαδοχής σε οικογένειες και επιχειρηματίες που κινούνται διεθνώς. Ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών, χρησιμοποιώντας καταπιστεύματα, εταιρείες και άλλα μέσα, για τη διατήρηση και προστασία περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτές: Sovereign Art Foundation, Sovereign Group Πλατινένιοι Xορηγoί: IMPERIO, Sunset Gardens Χρυσός Χορηγός: EY Αργυροί Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, GMA Auditors Υπό την Αιγίδα: Δήμος Λεμεσού, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Ο ρόλος της διαγνωστικής ακτινολογίας στη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου προστάτη
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο & Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος: Συνέδριο Νομικού Δικαίου»
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ