Κτηνίατρος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σε λίγες μέρες μέσω παρένθετης

Ένας κτηνίατρος από το Σικάγο, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή με την κατηγορία της διανομής παιδικής πορνογραφίας, φέρεται σύμφωνα με τις Αρχές να σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το μωρό που θα αποκτούσε σύντομα μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύζυγό του.

Σύμφωνα με το CBS News, ο Άνταμ Στάφορντ Κινγκ, ο οποίος εργάζεται σε κτηνιατρική κλινική, είναι εκτροφέας μπιζόν χαβανέζ και συμμετείχε στο παρελθόν ως κριτής σε μεγάλες εκθέσεις σκύλων, βρέθηκε στο στόχαστρο του FBI τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο μιας έρευνας για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στη Νέα Υόρκη. Οι πράκτορες έμαθαν ότι ένας ύποπτος εκείνου του κυκλώματος συνομιλούσε με τον Κινγκ μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Scruff και της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram, όπως και ότι ο Κινγκ είχε στείλει στο άτομο αυτό διάφορα βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Μετά τη σύλληψη του εν λόγω ατόμου, πράκτορες του FBI ξεκίνησαν να το υποδύονται στο διαδίκτυο, συνεχίζοντας έτσι τις αρρωστημένες συνομιλίες με τον Κινγκ. Κατά τη διάρκεια αυτών των συνομιλιών, ο Κινγκ χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο @pervchiguy και έγραφε ότι προτιμά παιδιά κάτω των 10 ετών. «0-9 [ετών] είναι η προτίμησή μου... Α[γόρια] και κ[ορίτσια], αν και προτιμώ α[γόρια]», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

veterinarian

Ο κτηνίατρος φέρεται να είχε στείλει στον διαδικτυακό του φίλο στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον τρία διαφορετικά βίντεο που έδειχναν άνδρες να επιτίθενται σεξουαλικά σε αγόρια προεφηβικής ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους, ο Κινγκ ισχυριζόταν ότι είχε ναρκώσει και κακοποιήσει σεξουαλικά τις ανιψιές και τους ανιψιούς του. «Γενικά χρησιμοποιώ Benadryl», έγραφε, εξηγώντας ότι το φάρμακο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και «γενικά διαρκεί 30-45 λεπτά». «Συνήθως διπλασιάζω τη δόση ενός ενήλικα» είχε προσθέσει σε ένα από τα μηνύματά του.

Ο Κινγκ φέρεται επίσης να ισχυρίστηκε ότι αυτός και ο σύζυγός του ανέμεναν τη γέννηση ενός παιδιού από παρένθετη μητέρα στις 29 Μαρτίου και ότι ο ίδιος σχεδίαζε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί μετά τη γέννησή του. Φέρεται επίσης να έστειλε στον «φίλο» του στη Νέα Υόρκη μια εικόνα υπερηχογραφήματος του αγέννητου παιδιού, καθώς και μια φωτογραφία από ένα βρεφικό φορμάκι που αγόρασαν ο ίδιος και ο σύζυγός του για τα Χριστούγεννα.

«Με ενθουσιάζει η ιδέα να καλέσω σπίτι έναν φίλο όταν αποκτήσω το αγοράκι μου... απλώς πρέπει να είναι κάποιος που μπορώ να εμπιστευτώ προφανώς», φέρεται να έγραψε ο Κινγκ σε ένα από τα μηνύματά του.

202403281012110505-900x506

Όταν το FBI πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Κινγκ στις 5 Μαρτίου, τον βρήκαν στο ντους με το κινητό του τηλέφωνο, παρότι του ανακοίνωσαν αρκετές φορές την παρουσία τους στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του και στο iPhone του, το FBI βρήκε εικόνες παιδικής πορνογραφίας, την εικόνα του υπερηχογραφήματος που είχε μοιραστεί και τη φωτογραφία με το βρεφικό φορμάκι.

Ο Κινγκ συνελήφθη τελικά την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Καλιφόρνια για να επισκεφθεί την παρένθετη μητέρα που αναμένεται να γεννήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο την ίδια μέρα, οι εισαγγελείς ζήτησαν να τεθεί υπό κράτηση χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία. Η επόμενη εμφάνισή του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 34.388 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα
Ρωσική επίθεση κατά ενεργειακών υποδομών στην Ουκρανία-Ζημιές σε τέσσερα θερμοηλεκτρικά εργοστάσια
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ κοντά στη Νάπολη-Σε περιοχή με συνεχή ηφαιστειακή δραστηριότητα
Πυκνώνουν οι αναφορές για επιδείνωση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου
Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της έμφυλης βίας στην Αυστραλία-«Επιδημία η βία κατά των γυναικών»
Στοπ στον υπερτουρισμό βάζει η Ιαπωνία-Στήνει φράχτη για να μην φωτογραφίζουν το όρος Φούτζι
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι έπληξαν κεντρικές πολιτείες, των ΗΠΑ
Πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ υπερασπίζεται τη θανάτωση σκύλου διά πυροβολισμού
Εξετάζει αντιπρόταση του Ισραήλ με τους όρους για την επίτευξη εκεχειρίας η Χαμάς
Η Αίγυπτος προτείνει μεσοπρόθεσμη συμφωνία εκεχειρίας με απελευθέρωση 20-40 ομήρων