Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια

Σε μία ανατριχιαστική καταγγελία προέβη μία 21χρονη στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ». Η νεαρή υποστηρίζει πως βιαζόταν από την ηλικία των 11 ετών από γαιοκτήμονα της Λάρισας ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η νεαρή, εμφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της στο τηλεοπτικό πλατό και απάντησε στις ερωτήσεις για τα πραγματικά περιστατικά των όσων αναφέρονται στο βούλευμα.

«Στα 11 μου χρόνια μου είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητο του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» περιέγραψε η 21χρονη στο STAR τονίζοντας ο άνδρας «είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους».

Μεταξύ άλλων, η 21χρονη είπε ότι πήγαινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και της Λάρισας με τον 57χρονο τότε γαιοκτήμονα και τη βίαζε εκεί. Μάλιστα κατήγγειλε ότι ο ρεσεψιονίστ δεν ζητούσε καν ταυτότητα προκειμένου να διαπιστώσει την ανηλικότητά της.

Η απάντηση του γαιοκτήμονα

Στην εκπομπή μίλησε ο ίδιος ο φερόμενος ως δράστης και δίνει τις δικές του απαντήσεις κάνοντας λόγο για εκβιασμό ύψους 80.000 ευρώ. «Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000 ευρώ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται», είπε.

«Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή», ανέφερε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα της 21χρονης ξεκίνησε να εργάζεται στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα το 2012. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, το 2014 ο άνδρας με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, πλησίασε και προσπάθησε να φιλήσει την ανήλικη. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που τη βίασε. Όπως κατέθεσε η νεαρή, όλα αυτά δεν συνέβησαν μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: reader

Δειτε Επισης

Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του Λυγγερίδη-Οι καταθέσεις τους για την επίθεση των χούλιγκανς
Σημαντική πρόοδος στη Θετική Ατζέντα, λένε οι ΥΦΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας
ΒΙΝΤΕΟ: Στον δρόμο για το Παρίσι η Ολυμπιακή Φλόγα
Αν η Γαλλία ζητήσει εγγράφως Crotale, η Ελλάδα θα συναινέσει
Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών
Στην Εισαγγελία παρέδωσε το ΥΠΕΣ Ελλάδας το πόρισμα για διαρροή email αποδήμων
Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση δύο μαθητριών
Στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών-Συζητά θετική ατζέντα
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Χειροπέδες σε δύο Σέρβους της συμμορίας Ροζ Πάνθηρες-Άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα