Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο

Μη παραδοχή, απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος, που ενεπλάκη στο τετραπλό θανατηφόρο της 1ης Ιανουαρίου, στη Λεμεσό. Μετά από μια σειρά αναβολών, λόγω μη παράδοσης του μαρτυρικού υλικού στην ολότητα του, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 44χρονο, τις οποίες απέρριψε.

Ειδικότερα, ο 44χρονος αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων κατηγορίες που αφορούν ανθρωποκτονία, πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, καθώς και κατηγορία που αφορά την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Συνολικά ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει δέκα κατηγορίες, στις οποίες απάντησε σε όλες μη παραδοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το φοβερό τροχαίο, συνέβη στη σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση του δρόμου Λεμεσού-Πλατρών, παρά τα Πολεμίδια, σκορπίζοντας τον θάνατο στη 27χρονη Ευανθία Γεωργίου, τον 17χρονο αδελφό της, Νικόλα Γεωργίου και τον παππού και τη γιαγιά τους, Νικόλα Ζαβρού και Ευανθία Γεωργίου, 72 και 74 ετών αντίστοιχα.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, παραδόθηκε στην ολότητά του το μαρτυρικό υλικό στην υπεράσπιση, η οποία ζήτησε χρόνο για να το μελετήσει, ενώ το Δικαστήριο υπέδειξε στις δύο πλευρές όπως ετοιμαστούν και κατατεθούν τα παραδεκτά γεγονότα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Λάμπρος Πιερή, δεν έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησής του κατηγορούμενου, μέχρι τη νέα ημερομηνία που όρισε το Δικαστήριο για εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ ενημέρωσε το Δικαστήριο πως απέστειλε σχετική επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα, ώστε να τροποποιηθεί το κατηγορητήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η τελική μάχη στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Τα δύο στρατόπεδα, οι παραδοξότητες και ο μοναδικός ηττημένος

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές
Ακινητοποιήθηκε φορτηγό και έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Άλλος ένας εμπρησμός-Έκαψαν μοτοσικλέτα στη Λευκωσία
Αδέλφια επιτέθηκαν και κτύπησαν 23χρονη στη Λεμεσό-Την απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσει 200 ευρώ
Αναχώρησε το πλοίο Jennifer από το λιμάνι της Λάρνακας-Μεταφέρει βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ
Εξελίξεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Συνέλαβε οκτώ πρόσωπα η Αστυνομία
Έκρυβαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα
Ακόμη μια υπόθεση εμπρησμού-Πυρπόλησαν οχήματα στη Λεμεσό
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος