Εργασίες συντήρησης του Δικτύου Υψηλής Τάσης στην Επαρχία Πάφου

Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας θα διακοπεί το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00 σε περιοχές της Πάφου λόγω των εργασιών συντήρησης του Δικτύου υψηλής Τάσης στην επαρχία, ανακοίνωσε η ΑΗΚ.

Συγκεκριμένα η παροχή της ηλεκτρικής ενέργειας θα διακοπεί στις περιοχές Αγία Βαρβάρα (συμπεριλαμβανομένης της Βιομηχανικής Περιοχής), Βορειοανατολικό μέρος της Βιομηχανικής Περιοχής Ανατολικού, Βορειοανατολικό μέρος Τίμης , Βορειοανατολικό μέρος Αναρίτας και στην ευρύτερη περιοχή ΚΕΝ Αναρίτας, Νατά, Χολέτρια, Σταυροκόννου, Κελοκέδαρα, Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων, Αμαργέτη, Αξύλου, Ελεδιώ, Πενταλιά, Κοιλίνια, Γαλαταριά, Στατός, Αμπελίτης, Παναγιά, Φάλια, Χούλου, Λεμόνα, Κούρδακα, Πιταργού, Λετύμπου και μεγαλύτερο μέρος Καλλέπειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Ηλεκτρισμού επειδή δεν είναι βέβαιο ότι η διακοπή στην παροχή ηλεκτρισμού θα διαρκέσει για ολόκληρο το χρονικό διάστημα που αναφέρεται πιο πάνω, οι καταναλωτές πρέπει να θεωρούν ότι οι εγκαταστάσεις τους βρίσκονται υπό τάση, δηλαδή ότι έχουν ρεύμα για όλη τη χρονική περίοδο που αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Αρχή απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία, αλλά η διακοπή αυτή είναι αναγκαία για την διεξαγωγή εργασιών συντήρησης του εξοπλισμού υψηλής τάσης στον Υποσταθμό Μεταφοράς Ανατολικό καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»
Χειροπέδες σε 27χρονο για ληστείες περιπτέρων στη Λευκωσία
Μάγδα Φύσσα: «Ο φασισμός δηλητηριάζει τα παιδιά, να κερδίσουμε τις νέες γενιές»
Εντοπίστηκε το υποστατικό από το οποίο προμηθεύτηκαν το καγκουρό οι αλλοδαποί στη Δερύνεια
Το προφητικό τηλεφώνημα του νέου Πάπα στον αδελφό του και η συμβουλή του που αγνόησε
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία