Καταργείται το οριζόντιο μέτρο επιχορήγησης του φόρου καυσίμων από την 1η Απριλίου

Την κατάργηση του οριζόντιου μέτρου επιχορήγησης του φόρου καυσίμων από την 1η Απριλίου, επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος τόνισε πως τα αντισταθμιστικά μέτρα θα δοθούν παράλληλα με τις νέες φορολογίες.

Ο Μάκης Κεραυνός, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, επεσήμανε πως από την 1η Απριλίου θα καταργηθεί το οριζόντιο μέτρο της επιχορήγησης του φόρου καυσίμων κίνησης από την 1η Απριλίου αλλά και της επιβολής φορολογίας στα καύσιμα κίνησης της τάξης των 5 σεντ, ενώ επεσήμανε ότι τα αντισταθμιστικά μέτρα θα δοθούν παράλληλα με τις νέες φορολογίες.

Όπως τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, στην Κύπρο, η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι υπαρκτή και σοβαρή, συμβαδίζει με τις απειλές της κλιματικής αλλαγής και η χώρα μας απειλείται με ερήμωση προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός ο οποίος ζητά να αλλάξουμε νοοτροπία όσον αφορά το θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Συνεχίζοντας, ο υπουργός είπε ότι πολύ σημαντική πηγή μόλυνσης του περιβάλλοντος κατά 50% με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι τα αυτοκίνητα στους κυπριακούς δρόμους.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Η δεύτερη χώρα με τον μεγαλύτερο υπερπληθυσμό στις φυλακές η Κύπρος-Τι καταγράφει η έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης
ΒΙΝΤΕΟ: Σκηνές απείρου κάλλους στο κέντρο της Λευκωσίας-Άγρια συμπλοκή, μαρτυρίες για μαχαίρια και ζημιές
Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Al Jazeera o Πετρίδης-Εγκρίθηκαν 27 κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις κατά τη θητεία του
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 18χρονου καταζητούμενου από το θανατηφόρο στη Λεμεσό (pic)
Μείωση 86% των παράτυπων αφίξεων στην Κύπρο τα τελευταία τρία χρόνια-Στα χαμηλά και οι αιτήσεις ασύλου