Συγκλονίζει η Καρυστιανού-«Αισθάνομαι τύψεις γιατί σαν κομμάτι αυτής της κοινωνίας επέτρεψα κι εγώ να συμβεί αυτό»

Σε μια μεγάλη συζήτηση προχώρησε η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» αποκάλυψε τις τελευταίες συνομιλίες που είχε με την κόρη της Μάρθη και την κατάθεση ψυχής που της έκανε το παιδί της λίγες μέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Αισθάνομαι τύψεις γιατί σαν κομμάτι αυτής της κοινωνίας επέτρεψα κι εγώ να συμβεί», εξομολογείται η Μαρία Καρυστιανού και επισημαίνει: «Πάντα ένοιωθα κάτι δεν πάει καλά με ενοχλούσε που ο κόσμος δεν αντιδρούσε. Δεν έχω θυμώσει με τον Θεό. Ξέρω πολύ καλά γιατί μου συνέβη και ξέρω πολύ καλά τους υπεύθυνους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» θυμάται συγκινημένη μια κατάθεση ψυχής που της είχε κάνει η κόρη της λίγες ημέρες πριν το τρομακτικό δυστύχημα στα Τέμπη. Κατάθεση ψυχής για τη μητέρα της και τον αδερφό της Παναγιώτη.

«Λίγο πριν φύγει η Μάρθη, ήμασταν στο αυτοκίνητο, πήγα σε ένα ραντεβού κατ΄ οίκον, δεν θα αργούσα, με περίμενε στο αυτοκίνητο και πήγαμε μετά να πιούμε ένα κρασί.

Γυρίζει ξαφνικά και μου λέει:

“Μαμά θέλω να σου πω, να σου δώσω συγχαρητήρια για το πως μεγάλωσες τον αδερφό μου, τον Παναγιώτη. Εγώ που να βρω έναν τέτοιο άνδρα σήμερα; Έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη, νοιάζεται για την γνώμη των γυναικών, θέλει να περνάει καλά η κοπέλα του, μπράβο, μπράβο που τον μεγάλωσες έτσι”.

Γύρισα και την κοίταξα:

“Πως σου ήρθε τώρα έτσι αυτό να μου το πεις;”

Μου λέει: “Τίποτα, το σκέφτομαι καιρό και ήθελα να στο πω, μπράβο, μπράβο”.

Ήταν μια κατάθεση ψυχής μοναδική που την άφησε σαν δώρο», λέει η Μαρία Καρυστιανού ενώ θυμάται και το τελευταίο τηλεφώνημα της Μάρθης στον αδερφό της Παναγιώτη.

«Το συμβάν έγινε 23:24 ακριβώς και 23:19 είχε πάρει τον αδερφό της τηλέφωνο. Το σήκωσε ο Παναγιώτης αλλά δεν είχε σήμα. Μάλλον το τρένο ήταν σε τούνελ. “Δεν ξέρω γιατί με πήρε γιατί είχαμε μιλήσει νωρίτερα”, μου είπε ο γιος μου. Ήθελε να ακούσει τη φωνή του; Δεν ξέρω».

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Άνοιξαν πυρ έξω από νυχτερινό κέντρο στην Ελλάδα-Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
Αστυνομικός τραυματίστηκε από επίθεση αγνώστων στα Εξάρχεια-Κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο
Έστησαν μικρό καρτέλ μέσα σε σχολεία στην Πάτρα-Ναρκωτικά ζυγαριές και ξυλοδαρμοί
Πυκνώνει το μυστήριο με τον ρεμπέτη που εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη
Η Ελλάδα αποχαιρέτησε με συγκίνηση και υπερηφάνεια την Ολυμπιακή Φλόγα
Συγκλονίζουν οι συνάδελφοι του Λυγγερίδη-Οι καταθέσεις τους για την επίθεση των χούλιγκανς
Σημαντική πρόοδος στη Θετική Ατζέντα, λένε οι ΥΦΕΞ Ελλάδας-Τουρκίας
ΒΙΝΤΕΟ: Στον δρόμο για το Παρίσι η Ολυμπιακή Φλόγα
Απολύθηκαν πέντε δικαστές στην Ελλάδα λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων
Αν η Γαλλία ζητήσει εγγράφως Crotale, η Ελλάδα θα συναινέσει