Γ. Γεάδη: Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας

«Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας, έχουμε καθήκον να είμαστε η ελπίδα των παιδιών μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της ελληνικής επανάστασης του 1821.

«Για του Χριστού την πίστη την Αγία και την ελευθερία της πατρίδας οι ήρωες του 1821 ανασήκωσαν το ανάστημά και απέσεισαν τον οθωμανικό ζυγό, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομείνει», ανέφερε ο κ. Γεάδη, σε δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση μπροστά από το οίκημα της ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Όπως είπε, με τη βοήθεια της υπερμάχου στρατηγού του γένους μας, της Παναγίας, οφείλουμε και εμείς σήμερα να αγωνιστούμε για να προστατέψουμε τη θρησκεία, την πατρίδα, τον λαό, τις μελλοντικές γενιές και εν γένει το έθνος μας από τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης και της τουρκοποίησης.

«Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας, έχουμε καθήκον να είμαστε η ελπίδα των παιδιών μας», κατέληξε.

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα
Τι σημαίνει η έκπτωση Τυχικού από την Μητρόπολη Πάφου-Αναλαμβάνει Επίσκοπος χωρίς ποίμνιο
Η ανατρεπτική απόφαση του Εφετείου που διέταξε την αποφυλάκιση του δεσμοφύλακα-Ακύρωσε το πρωτόδικο Δικαστήριο
ΕΚΤΑΚΤΟ: Καρατόμησε τον Τυχικό η Ιερά Σύνοδος-Τον έπαυσε και κηρύσσει πρόωρες εκλογές ο Αρχιεπίσκοπος
Τατάρ: Μεγάλο βήμα το ανακοινωθέν της Συνόδου Οργανισμού Τουρκικών Κρατών
Ελεύθεροι οι δύο που συνελήφθησαν για την επίθεση στο οίκημα της Ομόνοιας-Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας