Στο Δικαστήριο οι δύο πρώτοι συλληφθέντες της επίθεσης στη Μόσχα-Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη (vids&pics)

Ποινή ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζουν δύο από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Μπασμάνι στη Μόσχα απεφάνθη ότι ο πρώτος ύποπτος για την πολύνεκρη επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall πρέπει να τεθεί υπό κράτηση τουλάχιστον για δύο μήνες εν αναμονή της δίκης, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το δικαστήριο.

30

40

AP24084729031773 (1).jpg

AP24084715942058.jpg

2

3

Το δικαστήριο, που απήγγειλε κατηγορίες στους δύο υπόπτους για την επίθεση τους κατονόμασε ως Νταλερντζόν Μπαρότοβιτς Μιρζόγιεφ και Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα.

Ο Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Συνολικά, οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες, σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Με δεμένα μάτια για ανάκριση οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα

Mε δεμένα μάτια οδηγούνται οι συλληφθέντες, σε κτίριο για ανάκριση, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο βίντεο φαίνονται οι ύποπτοι να κρατούνται από φρουρούς ασφαλείας ενώ τους βγάζουν από φορτηγά και τους μεταφέρουν για ανάκριση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έφαγε πόρτα από τον Τατάρ ο Χαν, βρίσκεται σε επαφή με την Άγκυρα-«Υψηλή προστιθέμενη αξία από την εμπλοκή της ΕΕ»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά πολυκατοικία στην Μπερ Σεβά
Αναζητά πέντε πρόσωπα για υποθέσεις κλοπών στη Λεμεσό η Αστυνομία (pics)
Ποια είναι η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο χωρίς να κληρονομήσει τίποτα
Είκοσι ένας νεκροί σε ισραηλινά πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας στη Γάζα
Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και ρωτούσε τι έγινε ο 43χρονος δολοφόνος στη Λαμία
Μάχη με τις διάσπαρτες εστίες δίνουν πάνω από 400 πυροσβέστες και οκτώ εναέρια μέσα στη Χίο (pics)
Με μηνύματα αισιοδοξίας στο Προεδρικό ο Χαν-«Η λύση είναι προς το συμφέρον της Κύπρου, της ΕΕ και των γειτόνων»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ συμφώνησε με την πρόταση Τραμπ για εκεχειρία με το Ιράν
Στόχος εμπρηστών η γιαγιά ανήλικου που συνελήφθη για βομβιστικές επιθέσεις και ληστεία