Αστυνομικοί βοήθησαν ζεύγος με επτάμηνο βρέφος σε λιπόθυμη κατάσταση να μεταβούν στο νοσοκομείο

Ανταποκρινόμενα ξανά στην ανθρωπιστική αποστολή τους, μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σε ζεύγος άντρα και γυναίκας, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια, αφού το επτά μηνών βρέφος τους, ήταν σε κίνδυνο, αφού ασθένησε και βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση, νωρίτερα το απόγευμα σήμερα.

Οι αστυνομικοί, μέλη του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, αφού αρχικά προέβησαν σε άμεσες ενέργειες για παροχή πρώτων βοηθειών στο βρέφος, το μετέφεραν εσπευσμένα με τους γονείς του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.

Λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στο ύψος της συμβολής του με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου. Στο όχημα επέβαινε ζεύγος τουριστών, μαζί με το επτά μηνών βρέφος τους, το οποίο βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ για εξοικονόμηση χρόνου, σε συνεννόηση και με τους γονείς του βρέφους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με τη συνοδεία της Αστυνομίας προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, νοσηλεύτρια η οποία διακινείτο με το όχημά της στον αυτοκινητόδρομο, κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να παρέχει βοήθεια. Αμέσως ανταποκρινόμενη η νοσηλεύτρια, εισήλθε στο όχημα του ζεύγους, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος και τους συνόδευσε κατά τη μετάβαση τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την ασφαλή συνοδεία των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από τους θεράποντες ιατρούς, το βρέφος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στη Λευκωσία, όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

Δειτε Επισης

Χάος στα αεροδρόμια της βόρειας Ιταλίας-Επηρεάστηκαν πάνω από 300 πτήσεις
Τραμπ: Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται συμφωνία με τη Χαμάς για την επιστροφή των ομήρων από τη Γάζα
Νεαροί επιτέθηκαν σε ζεύγος τουριστών στην Πάφο-Αρχικά παρενόχλησαν την γυναίκα και στην συνέχεια τους έκλεψαν
Ακόμη 37 νεκροί σε αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα-Δύο παιδάκια σκοτώθηκαν έξω από το σπίτι του παππού τους
Μπένετ: Ο Νετανιάχου θα όφειλε να παραιτηθεί
Χιλιάδες πολίτες στους δρόμους του Ισραήλ για τους 49 ομήρους που κρατούνται ακόμη στη Γάζα
BINTEO: Μεγάλη πυρκαγιά στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου-Μήνυμα του 112 για εκκένωση
Καμίνι η Κύπρος-Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία, σε ισχύ Κίτρινη Προειδοποίηση
Στον αστερισμό βομβιστών και εμπρηστών το κράτος-Ασταμάτητες επιθέσεις με μια Αστυνομία σε ρόλο θεατή
Τρέχουν οι εργασίες για τις κινητές μονάδες αφαλάτωσης-Το plan B για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό στην παροχή νερού