Χειροπέδες σε δύο που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους έξι κιλά κάνναβης-Ο ένας 17χρονος

Στη σύλληψη δύο προσώπων, υπόπτων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών προχώρησε χθες στην επαρχία Λάρνακας η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας 44 και 17½ ετών, συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα μετά τον εντοπισμό στο αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν σε περιοχή της Λάρνακας, ποσότητας κάνναβης, βάρους έξι (6) κιλών περίπου.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν οι δύο ύποπτοι, με οδηγό τον 44χρονο. Ο 44χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημά του, με περιπολικό όχημα της Αστυνομίας και να ακινητοποιηθεί στο σημείο.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα, όπου ανευρέθηκαν στα πίσω καθίσματα, καθώς και στο πάτωμα πίσω από τη θέση του οδηγού, πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους έξι κιλών περίπου.

Οι 44χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ σε έρευνα που έγινε, στην κατοχή του 44χρονου εντοπίστηκε νάιλον συσκευασία με δύο γραμμάρια κάνναβης. Ανακρινόμενος ο 44χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων, της υπόθεσης ναρκωτικών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

ΥΚΑΝ-Κατάσχεση-κάνναβης-6-κιλών-22.03.2024-Λάρνακα-Φώτο-2

ΥΚΑΝ-Κατάσχεση-κάνναβης-6-κιλών-22.03.2024-Λάρνακα-Φώτο-3

ΥΚΑΝ-Κατάσχεση-κάνναβης-6-κιλών-22.03.2024-Λάρνακα-Φώτο-1

Δειτε Επισης

Κατέθεσε τι είπε με Γεάδη η Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό-Στο επίκεντρο και η μετάφραση διά τηλεφώνου
Σημαντική χαρακτηρίζει την απόφαση του Κακουργιοδικείου για την ανθρωποκτονία Δωρόθεου η ΝΥ
Τουρίστρια στη Λεμεσό κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Αναρίτας-Κάηκαν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση
Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος
Χειροπέδες σε 47χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών-Εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελεύθερη Αμμόχωστο