Γιατρός κάλεσε τις Αρχές για 87χρονο ασθενή που δεν πήγε σε ραντεβού-Εντοπίστηκε αναίσθητος στην οικία του

Σωτήρια για την ζωή 87χρονου, αποδείχθηκε η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, το πρωί σήμερα στο Παραλίμνι, μετά από πληροφορίες ότι ίσως βρισκόταν σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11π.μ. σήμερα, ιατρός κλινικής στο Παραλίμνι, ενημέρωσε την Αστυνομία, ότι 87χρονος ασθενής της δεν παρουσιάστηκε σε προγραμματισμένη εξέταση, γεγονός που σε συνδυασμό
με την ηλικία του και τα ιατrικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ήγειραν ανησυχίες για την ζωή του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, μετέβησαν στην οικία του 87χρονου για εξέταση της πληροφορίας. Παρά τα επανειλημμένα καλέσματα τους προς τον 87χρονο, οι αστυνομικοί δεν έλαβαν καμία απάντηση, ενώ γείτονες ανέφεραν ότι δεν τον είχαν δει από τις 19 Μαρτίου.

Στη σκηνή κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της οικίας, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να εντοπιστεί αναίσθητος στο πάτωμα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ μέχρι την άφιξή του, τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 87χρονο.

Στη συνέχεια, ο 87χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Δειτε Επισης

Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα
Τι μισθό παίρνει ο Πάπας-Πόσο θα αμείβεται ο Λέων ΙΔ'
Με πολιτική διάσταση η καταδικαστική απόφαση των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Απαράδεκτη και κατακριτέα η εκμετάλλευση περιουσιών»
Ενοχλήθηκε και με τον Τασούλα ο Τατάρ-Κάνει λόγο για απόκρυψη της πραγματικότητας
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Ο Τραμπ ρίχνει τους δασμούς για την Κίνα στο 80% που του «φαίνεται σωστό»