Νέα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα- Οι διάλογοι των ανηλίκων με την αρχηγό

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για την πλήρη χαρτογράφηση της δράσης των μελών του κυκλώματος μαστροπών καθώς και για τον εντοπισμό νέων εμπλεκομένων.

Μέσα από καταθέσεις και στοιχεία οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν στο εν λόγω κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης, ενώ επισταμένη είναι και η έρευνα που γίνεται για τους «πελάτες» του κυκλώματος που συνευρίσκονταν ερωτικά με τουλάχιστον επτά ανήλικες.

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι αν κάποιοι από αυτούς, εκτός από «πελάτες» της «Μαρίας», της φερόμενης ως εγκεφάλου της ομάδας, υπήρξαν «πελάτες» και του κυκλώματος της περιβόητης Λορέλας που συνελήφθη στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Τους «έκαψαν» οι συνομιλίες

Την ίδια ώρα αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες μεταξύ της 25χρονης φερόμενης ως εγκεφάλου και των κοριτσιών. Σε μία από αυτές που έφερε στο φως το protothema.gr, η «Μαρία» συζητά με ένα από τα ανήλικα κορίτσια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος και ζητά 100 ευρώ, με την τελευταία να της απαντά πως αυτό είναι άδικο. Η συνομιλία συνεχίζεται με την 25χρονη να λέει πως δεν έχει χρήματα και ούτε γονείς για να τη βοηθήσουν.

mastropia1

Υπενθυμίζεται πως η φρίκη που ζούσαν οι κοπέλες άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η αδερφή μίας εκ των εμπλεκομένων κοριτσιών αποφάσισε να μιλήσει στις Αρχές και να αναφερθεί σε ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι «πρωταγωνιστικό» ρόλο στην υπόθεση είχε μία 25χρονη ονόματι Μαρία η οποία, μαζί με ακόμη τρία άτομα (δύο άνδρες και μία γυναίκα) εξωθούσαν τις ανήλικες στην πορνεία λαμβάνοντας χρηματικά ανταλλάγματα.

Η αδερφή της κοπέλας που απευθύνθηκε στις Αρχές, μίλησε χθες στην εκπομπή Live News δηλώνοντας πως μετά την καταγγελία της «η κατάσταση δεν έχει αλλάξει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Έχασε τρία δάχτυλα από το δεξί του χέρι ο 14χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στα Χανιά
Ελληνικό ΥΠΕΞ: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα η λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Κυριακής-«Θα κοροϊδέψουν εμένα που η κόρη μου σαπίζει στον τάφο;»
Ερντογάν για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα-«Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε»
Νέο σοκ στην Ελλάδα-Δεκατετράχρονη κατήγγειλε τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση
Παραλίγο τραγωδία στην Καλαμάτα-Έπεσε ναυτική φωτοβολίδα σε σπίτι, τραυματίστηκαν πατέρας και κόρη
Διάβασαν στην ομηρική διάλεκτο και σε δώδεκα γλώσσες απόσπασμα του Αναστάσιμου Ευαγγελίου
Έκαψαν τον Ιούδα στον Τολό-Εντυπωσιακό σόου με βεγγαλικά από τις βάρκες (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Παραλίγο τραγωδία στην Ελλάδα-Πόρτα σχολείου καταπλάκωσε εξάχρονο
Συνελήφθη 27χρονος για ρήψη μολότοφ μετά την Ανάσταση στον Νέο Κόσμο